Akyazi'da Heyecanli Hazirlik Sürüyor

Taraftariyla 520 gün sonra bulusacak olan Trabzonspor’da heyecanli hazirlik sürüyor. 5 Agustos Persembe günü UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Molde ile karsilasacak olan bordo-mavililerde saha zemininin durumu ve yapilan hazirliklar dikkat çekiyor.

Trabzonspor en son taraftari önünde 3 Mart 2020’de Ziraat Türkiye Kupasi yari final ilk maçinda Fenerbahçe’yi konuk etmisti. Sahadan 2-1 galibiyetle ayrilan Karadeniz ekibi, söz konusu tarihten beri pandemi nedeniyle taraftarindan ayri kaldi. Senol Günes Spor Kompleksi içinde yer alan 41 bin 461 kisilik Medical Park Stadyumu korona virüs nedeniyle 19 bin 162 taraftarini tribünlerde agirlayacak.

Ilk heyecan Avrupa’da

Süper Lig’de ilk maçini evinde 23 Agustos Pazartesi günü Sivasspor ile oynayacak olan Karadeniz temsilcisi, bunun öncesinde 5 Agustos Persembe günü UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Molde ile karsilasacak. 520 günlük ayriligin ardindan taraftari ile bulusacak olmanin heyecanini yasayan bordo-mavililerde hazirliklarda tüm hiziyla sürüyor.

Senol Günes Spor Kompleksi içinde yer alan 41 bin 461 kisilik Medical Park Stadyumu’nun çevresi yeniden bakimdan geçerken, 19 bin 162 taraftarin ise rahatlikla stadyuma giris-çikislarini saglamak amaciyla yapilan hazirliklarda tamamlandi.

Saha zemini dikkat çekiyor

Geçtigimiz sezonki yogun maç trafigi ve hava sartlarindan dolayi oldukça zorlanan saha zemini, görenlerin dikkatini çekiyor. Trabzon’da yasanan yüksek sicaklik ve nemden dolayi saha zemini vantilatörler yerlestirilerek hava sicakligi dengesi saglaniyor. Uzun süreden beri saha zemininde yapilan çalismalarin karsiligini alan Trabzonspor, Norveç ekibi olde’nin konuk olacagi sahada yeni sezona güzel bir baslangiç yapmayi hedefliyor.

Kaynak: İHA