Osman Çelik Samsunspor'da

SAMSUN – Samsunspor, son olarak Süper Lig ekiplerinden B. B. Erzurumspor’da forma giyen Osman Çelik ile 3 yillik anlasma sagladi.

Transfer sezonunun hizli takimlarindan Samsunspor, bu sezon 11 yeni isimle anlasma sagladi. Kirmizi-beyazlilar son olarak Süper Lig’de B. B. Erzurumspor formasi giyen Osman Çelik ile anlasma sagladi. Sag bek, stoper ve ön libero oynayabilen Osman Çelik ile 2+1 yillik prensip anlasmasina varildigi belirtildi. Samsunspor, transferi su ifadelerle duyurdu:

"Kulübümüz, son olarak Büyüksehir Belediye Erzurumspor takiminda forma giyen Osman Çelik ile 2+1 yillik prensip anlasmasina varmistir. Camiamiza hayirli olmasini dileriz."

29 yasindaki ve 1,82 boyundaki Osman Çelik geçen sezon Süper Lig’de 27 maça çikmis, 1 gol ve 1 asist katkisi saglamisti.

Samsunspor, Osman Çelik’in yani sira bu sene su ana kadar Adana Demirspor’dan orta saha Hasan Kiliç, Adana Demirspor’dan Mehmet Akyüz, FK Partizani’den kanat forvet Eraldo Çinari, Etimesgut Belediyespor’dan sol bek Hüseyin Öztürk, Büyüksehir Belediye Erzurumspor’dan kenar forvet Brahim Darri, Kirklarelispor’dan kaleci Alp Tutar, Ankara Keçiörengücü’nden sol bek Soner Gönül, Bursa Yildirimspor’dan sol açik Furkan Fehmi Günes, Ankaraspor’dan sag bek Ali Ülgen ve FK Partizani’den sol bek Esin Hakaj’i transfer etmisti.

Samsunspor’un aksam saatlerinde 1 transferi daha açiklamasi bekleniyor.

Kaynak: İHA