Kaleci Aykut Özer Samsunspor'da

SAMSUN – Samsunspor, son olarak Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük SK’da forma giyen kaleci Aykut Özer ile 3 yillik anlasma sagladi.

Transfer sezonunun hizli takimlarindan Samsunspor, bu sezon 12 yeni isimle anlasma sagladi. Kirmizi-beyazlilar son olarak Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük SK’da forma giyen Aykut Özer ile anlasma sagladi. Aykut Özer ile 3 yillik prensip anlasmasina varildigi belirtildi. Samsunspor, transferi su ifadelerle duyurdu:

"Kulübümüz, son olarak Fatih Karagümrük SK takiminda forma giyen Aykut Özer ile 3 yillik anlasma saglamistir. Camiamiza hayirli olmasini dileriz.”

28 yasindaki kaleci geçen sezon Süper Lig’de 9 maçta Fatih Karagümrük SK kalesini korumustu.

Samsunspor, Aykut Özer’in yani sira bu sene su ana kadar Adana Demirspor’dan orta saha Hasan Kiliç, Adana Demirspor’dan Mehmet Akyüz, FK Partizani’den kanat forvet Eraldo Çinari, Etimesgut Belediyespor’dan sol bek Hüseyin Öztürk, Büyüksehir Belediye Erzurumspor’dan kenar forvet Brahim Darri, Kirklarelispor’dan kaleci Alp Tutar, Ankara Keçiörengücü’nden sol bek Soner Gönül, Bursa Yildirimspor’dan sol açik Furkan Fehmi Günes, Ankaraspor’dan sag bek Ali Ülgen, B. B. Erzurumspor’dan Osman Çelik ve FK Partizani’den sol bek Esin Hakaj’i transfer etmisti.

Kaynak: İHA