Ipekyolu'nda 'Köyler Arasi Futbol Ligi' Kuralari Çekildi

Van’in Ipekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlügü tarafindan organize edilen ‘Köyler Arasi Futbol Ligi’nin kuralari çekildi.

Ipekyolu Belediyesi Toplanti ve Konferans Salonu’nda gerçeklesen kura çekimine Belediye Baskan Yardimcisi Birol Duman, Gençlik ve Spor Müdürü Celal Günes, köy muhtarlari ve takim kaptanlari katildi.

22 takimin eslestigi kurada bir konusma yapan Baskan Yardimcisi Duman, Ipekyolu Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Sinan Aslan’in emirleri ile bu turnuvayi düzenlediklerini ifade ederek, turnuvanin 12-15, 16-18 ve 19 Yas ve üstü gruplari kapsadigini söyledi.

Maçlarin Bostaniçi Semt Sahasinda gerçeklesecegini dile getiren Duman, “Müsabakalarin ardindan ilk 3 takimimiza çesitli ödüller verilecek. Takimlarimizin müsabakalara gidis ve gelisleri belediyemiz tarafindan saglanacak. Ben simdiden katilan 22 takimimiza basarilar diliyorum” dedi.

Ipekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Celal Günes ise “Ilçemize spor kültürünü hâkim kilmak, sporu tabana yaymak, özellikle kirsal mahallelerimizi spora tesvik etmek amaciyla ligler kurduk. Ligimize katilim gösteren bütün takimlarin forma, sort ve ayakkabilari belediyemiz tarafindan karsilanacak. Takimlarimizdan tek ricamiz, müsabakalarin dostluk ve baris havasi içerisinde geçmesidir. Bu anlamda spora vermis oldugu destekten dolayi, Ipekyolu Kaymakamimiz ve Belediye Baskan Vekilimiz Sinan Aslan’a sahsim ve gençler adina sükranlarimi arz ediyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA