Firat Gül Açiklamasi 'Adanaspor'a Mazeret Üretmeye Gelmedim'

TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor’da Teknik Direktör Firat Gül, “Ben buraya mazeret üretmeye gelmedim. Benim buradaki tek amacim Adanaspor’un basarisi için gereken çalismayi göstermek. Oynadigimiz her maçta 3 puana talip bir Adanaspor olarak oynayacagiz” dedi.

Adanaspor Teknik Direktörü Firat Gül, Bolu kampi öncesi teknik heyetle birlikte TSYD Adana Subesi’nde basin toplantisi düzenledi.

Transfer çalismalarinin hizla devam ettigini belirten Gül, “Su anda temasta oldugumuz bazi oyuncular var. Yönetimimiz bu konuyla ilgili yogun bir çalisma içerisinde. Su anki tek düsüncemiz bu oyunculari takimimiza en iyi sekilde adapte edebilmek. Bu geçis sürecini en iyi sekilde degerlendirebilmek için oyuncularimiz ve teknik ekibimizle beraber siki bir çalisma içerisindeyiz” seklinde konustu.

Takimin yeni sezonda Çatalan Tesisleri’nde çalismalarini sürdürecegini de söyleyen Firat Gül, “Orada çok yogun bir çalisma var. Adanaspor’un gelecegi adina hem maddi hem de manevi anlamda ciddi bir çalisma var” diye konustu.



“Adanaspor’a yakisan bir oyun göreceksiniz”

Yeni sezonun çok çekismeli geçecegini aktaran Gül, daha sonra sunlari söyledi:

“Ben buraya mazeret üretmeye gelmedim. Mazeret üretmek dünyadaki en kolay is. Benim buradaki tek amacim Adanaspor’un basarisi için gereken çalismayi göstermek. Lig içerisinde oyunsal anlamda Adanaspor’a yakisan, sahada ne yaptigini bilen, planli bir Adanaspor göreceksiniz. Hiçbir takim bizden daha az efor sarf ederek bize galip gelemeyecektir. Oynadigimiz her maçta 3 puana talip bir Adanaspor olarak oynayacagiz. Adanasporlularin özledigi bir takim sahada olacak. Eksik mevkilerimiz tabi ki var. Onlarin yerini doldurmak için de çalismalarimiz devam ediyor.”

Kaynak: İHA