Bursaspor'dan Dikkat Çeken Proje - Yesil-Beyazli Kulüp Tarihini Unutmuyor, Unutturmuyor

Bursaspor Kulübü, tarihindeki önemli isimleri hatirlatacak bir projeye imza atiyor. Yesil-beyazlilar, sosyal medya hesaplarindan her gün efsane isimlerinin görsellerini paylasarak, hem geçmis dönemi anmayi hem de genç Bursasporlulara o isimleri unutturmamayi planliyor.

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor, yeni yönetimin gelmesiyle birlikte sosyal medyada ciddi bir atak gerçeklestirdi. Nitekim bu yenilikler arasinda yesil-beyazli kulübün tarihi de unutulmadi. Bursaspor Kulübü, mazisindeki önemli isimleri hatirlayacak bir projeye imza atiyor. Yesil-beyazlilar, sosyal medya hesaplarindan her gün efsane isimlerinin görsellerini paylasarak, hem geçmis dönemi anmayi hem de genç Bursasporlulara o isimleri unutturmamayi planliyor.

Mesut Sen, Nejat Biyediç, Ibrahim Yazici ve Amigo Yasar ile Fikret paylasildi

4 gündür devam eden projenin ilk ismi Mesut Sen oldu. Bursaspor’un gelmis geçmis en önemli oyunculari arasinda yer alan Sen’in görseli paylasilarak, “Bir kusak onunla ‘Mesut’ onunla ‘Sen’ oldu” yorumunda bulunuldu. Sonraki gün ise “Bu kalp seni unutur mu?” mesajiyla Nejat Biyediç paylasimi yapildi. 3. güne geldiginde Bursaspor’un efsane Baskani Ibrahim Yazici, “Senin yolundan yürümeye devam edecegiz büyük Baskan” notuyla taraftarin begenisine sunuldu. Bugün yapilan paylasimda ise Bursaspor’un efsane taraftarlari, Amigo Fikret ve Amigo Yasar, klasiklesmis tezahüratlari, “Bir baba hindi, heeeeey Allah” sözleriyle yer aldi.

Kaynak: İHA