Bartin Üniversitesi Ögrencisi Hasret Bozkurt, Türkiye Ikincisi Oldu

Bartin Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ögrencisi Hasret Bozkurt, Genç Milli Takim Seçmelerinde Türkiye ikincisi olarak judoda ülkemizi temsil edecek sporcular arasina girdi.

Bartin Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ögrencisi, milli sporcu Hasret Bozkurt, Türkiye Judo Federasyonu tarafindan Ankara’da düzenlenen Genç Milli Takim Seçmelerinde önemli bir basari elde etti. Kadinlar 57 kiloda mindere çikan milli judocu Bozkurt, Türkiye ikincisi olmayi basardi. Türk Milli Takiminin olimpik kadrosunda yer alan Bozkurt, önümüzdeki günlerde gerçeklestirilecek Avrupa Kupasi, Avrupa Sampiyonasi ve Dünya Sampiyonasinda ülkemizi temsil edecegi ögrenildi.

Yeni bir basariya daha imza atarak herkesi gururlandiran Hasret Bozkurt’u tebrik eden Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, “Bartin Üniversitesi ailesinin tüm bilesenleri sürdürülebilir bir gelisim hedefiyle gelecege saglam adimlarla yürüyor. Spor alanindaki basarilarda bu vizyonun bir sonucu olarak azim, istek ve çok çalisarak elde ediliyor. Üniversiteler arasi genel madalya siralamasinda üst siralarda yer alan Üniversitemizde ögrencilerimiz yeni basarilarla gururlandirmaya devam ediyor. Bu düsüncelerle ögrencimiz Hasret Bozkurt’u kutluyor, basarilarinin artarak devamini temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA