Süper Lig Kulüpleri Ve Futbolculardan Fidan Dikimi Kampanyasi

Süper Lig kulüpleri ve futbolcular, Türkiye'de son günlerde meydana gelen orman yanginlari nedeniyle fidan dikimi kampanyasi baslatti.

Kulüplerden ilk olarak Göztepe atacagi her gol için 5 fidan dikeceklerini duyurarak, Gaziantep Futbol Kulübüne çagrida bulundu. Gelecek sezonda atacaklari her gole 27 fidan bagislayacagini duyuran Gaziantep ise sosyal medya hesabindan Istanbul Basaksehir Futbol Kulübünü etiketledi.

Attigi gol basina 34 fidanla destek olan Istanbul Basaksehir'in davetiyle Aytemiz Alanyaspor toplamda 1948 fidan bagisladi ve ayni sehrin takimi Fraport TAV Antalyasspor'a çagrida bulundu. Antalyaspor da gol basina 7 fidan bagislayacagini belirterek, "Ayrica sezon boyunca diktigimiz fidanlarin iki katini da Manavgat ilçemizde dikecegiz." açiklamasini yapti.

Daha sonra Antalyaspor'un çagrisiyla Trabzonspor, her gol için plaka kodu olan 61 fidan dikecegini duyurdu ve Çaykur Rizespor'u destek olmaya davet etti.

Kampanyaya Çaykur Rizespor'un ardindan Adana Demirspor da dahil oldu.

Futbolculardan ise Mert Hakan Yandas, Irfan Can Kahveci, Caner Erkin, Mesut Özil, Sinan Gümüs, Ozan Tufan, Altay Bayindir, Kerem Aktürkoglu, Taylan Antalyali, Okay Yokuslu ve Ozan Kabak gibi isimler de fidan dikimi kampanyasina destekte bulundu.

Kaynak: AA