PSV Eindhoven Teknik Direktörü Schmidt Açiklamasi 'Kazanmak Için Elimizden Geleni Yapacagiz'

UEFA Sampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövansinda yarin Galatasaray'la karsilasacak PSV Eindhoven'in Teknik Direktörü Roger Schmidt, avantajli olduklarini söyledi.

Maçin oynanacagi Basaksehir Fatih Terim Stadi'nda düzenlenen basin toplantisinda konusan Schmidt, "Ilk maçta iyi seviyede oynadik. Avantajli basladik. Seyircimizin önünde oynadik. Bu bizim için bir avantajdi. Kutlamanin zamani degil bir maç daha var. Fatih Terim önemli bir teknik adam. Simdi bu maça odaklanacagiz. Kazanmak için elimizden geleni yapacagiz. Ilk 11'i su anda açiklamayacagim. Geçen maçtaki 11'den memnundum. Yedeklerden de memnunum. Onlara da sans verebilirim." diye konustu.

Takimdan giden oyuncularin sorulmasi üzerine Schmidt, "Hedeflerimiz var. Bu hedeflerimize odaklaniyoruz. Transfer döneminde kalan ve gidenler oluyor. Kalanlarla yeni gelenlerin adaptasyonuna konsantre oluyoruz. Bunun bir sorun olacagini düsünmüyorum." ifadelerini kullandi.

Schmidt, Fenerbahçe'den kendisine teklif gelip gelmedigi yönündeki bir soruyu, PSV Eindhoven'da mutlu oldugunu söyleyerek cevapladi.

Basin toplantisina katilan PSV Eindhovenli futbolcu Olivier Boscagli ise "Ilk maç 5-1 bitti ama o ilk adimdi. Sonuçta bir maç daha oynanacak. Galatasaray önemli bir takim. Yarina hazir olacaklarini düsünüyorum ama biz de hazir olacagiz." seklinde konustu.

Kaynak: AA