Milli Halterci Nuray Levent'in Ailesi, Kizlarinin Olimpiyatlardaki Mücadelesini Heyecanla Izledi

Baba Ümit Levent:'Düzce'den olimpiyatlara kadar yükselmesi bizim için çok gururu verici. Hocasinin sayesinde buralara kadar geldi. Önünde çok zaman var. Insallah basarilar elde edecek' Anne Ayse Levent:'Kizimizla gurur duyuyoruz'

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlari'nda halterde kadinlar 64 kiloda 9. olan 21 yasindaki Nuray Levent'in Düzce'de yasayan ailesi, kizlarinin mücadelesini heyecanla izledi.

Anne Ayse ve baba Ümit Levent, Gençlik ve Spor Il Müdürü Isa Yazici ile Düzce'de haltere gönül veren gençler, müdürlügün toplanti salonuna kurulan dev ekrandan milli haltercinin mücadelesini heyecanla takip etti.

Gençlik ve Spor Il Müdürü Yazici, yaptigi açiklamada, gelecek yillarda Levent'in basarili olacagina inandigini belirterek, "Öncelikle Nuray kardesimizi tebrik ediyorum. Düzceli bir kardesimizin olimpiyatlara katilmasindan büyük gurur duyuyoruz. Biz aslinda Nuray kardesimizin basarilarina sahit olduk. Daha önce daha agir yükleri kaldirdigini hatta 127 kilo kaldirdigini biliyoruz. Fakat nasip, kismet... Psikoloji, motivasyon gibi durumlar çok önemli. Biz kendisini gönlümüzün sampiyonu olarak bagrimiza bastik." diye konustu.

Baba Ümit Levent de kizlarinin kendilerini gururlandirdigini dile getirerek, "Nuray bizim için bir sampiyon. Düzce'den olimpiyatlara kadar yükselmesi bizim için çok gururu verici. Hocasinin sayesinde buralara kadar geldi. Önünde çok zaman var. Insallah basarilar elde edecek." dedi.

Anne Ayse Levent ise çok heyecanlandiklarini aktararak, "Mutluyuz. Buna da sükürler olsun, bu kadar yapti. Her zaman arkasindayiz. Kizimizla gurur duyuyoruz. Ailece hepimiz arkasindayiz. Destegimiz hep onunla olacak." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA