Iskilip'te Hali Saha Futbol Turnuvasi Start Aldi

Iskilip belediyesi’nin destekleri ile geleneksel olarak düzenlenen futbol turnuvasinda bu yil 2 grupta 10 takim mücadele edecek. Bir ay sürecek turnuvada yetkililer tarafindan seyir zevki yüksek maçlarin izlenilecegi bildirildi.

Düzenlenen turnuva ile ilgili açiklamalarda bulunan Iskilip Belediye Baskani Ali Sülük, “Spora ve sporcuya olan desteklerimiz her zaman devam edecektir. Insallah düzenlenecek olan turnuvada seyir zevki yüksek, ilçe halkini heyecanlandiracak müsabakalarin oynanmasini temenni ediyorum.”dedi.

’Turnuvanin açilisina yogun katilim’

Halisaha turnuvasinin açilisina ilçenin ileri gelenlerinin yanisira vatandastanda yogun katilim gerçeklesti. Baslama vurusunu Belediye Baskaninin gerçeklestirdigi turnuvada, ilk müsabaka Tüketim Kooperatifi ve Selçuk Veteriner Klinigi takimlari arasinda oynandi.

Turnuvanin açilis törenine Belediye Baskani Ali Sülük, Belediye Meclis Üyesi Murat Kiraz, Iskilip Ülkü Ocaklari Baskani Muhittin Kalender, Esnaf Kefalet Kooperatifi Baskani Ismet Uslu, Bakkallar ve Tuhafiyeciler Odasi Baskani Osman Top ve daire amirleri katildi.

Kaynak: İHA