Giresunsporlu Douglas Açiklamasi 'Türkiye'deki Süper Lig Için Çok Motiveyim'

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Giresunspor'un Brezilyali stoperi Douglas Silva Bacelar, Türkiye'deki Süper Lig için çok motive oldugunu söyledi.

Douglas, kulübün sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamada, Giresunspor'a geldigi için çok mutlu oldugunu belirtti.

Geldigi andan itibaren herkes tarafindan çok güzel karsilandigini kaydeden Douglas, bu durumun da kulübe adaptasyonunu kolaylastirdigini aktardi.

Douglas, Türkiye'nin muhtesem bir ülke ve çok büyük bir kültüre sahip olduguna dikkati çekerek, sunlari kaydetti:

"Ben de yavas yavas Türkiye'yi daha fazla tanimak istiyorum. Daha önce Istanbul'da bulundum, Giresun'a gittim ve birkaç defa da Antalya'da bulundum. Burasi zaten daha önceden de bazi yerlerini gezdigim bir ülke ve burayi çok seviyorum. Türkiye'deki Süper Lig için çok motiveyim. Ben yeni meydan okumalari çok seven bir oyuncuyum. Burasi da benim için büyük bir meydan okuma. Ben de burada Giresunspor'un hedeflerine ulasmasi için elimden gelen her seyi yapacagim."

Çok heyecanliyi oldugunu vurgulayan Douglas, "Çünkü Süper Lig'i hep takip ettim. Taraftarlarin destekledikleri takimlara olan sevgisini biliyorum. Türk taraftarlarin da çok tutkulu olduklarinin farkindayim. Ben de bu tutkuyu stadyumda yasamayi istiyorum. Giresunspor taraftarlarindan bize sezon boyunca eslik etmelerini ve bizi desteklemelerini istiyorum. Eminim ki onlara büyük mutluluk yasatacagiz." ifadesini kullandi.

Kaynak: AA