Fernando Muslera Açiklamasi 'Hocamin Verdigi Destek Çok Önemli'

Galatasaray’in Uruguayli file bekçisi Fernando Muslera, PSV maçi öncesinde ilk karsilasmada kalesinde gördügü 5 golün ardindan Teknik Direktör Fatih Terim’in kendisine verdigi destegin çok önemli oldugunu ifade etti.

Galatasaray’in Uruguayli file bekçisi Fernando Muslera, yarin oynanacak olan PSV Eindhoven maçi öncesinde sorulari yanitladi. Ilk maçta talihsiz bir karsilasma çikardigini söyleyen Muslera, “Ne yazik ki talihsiz bir maç yasadim. Kalecilerin hayatinda bu tip seyler olabiliyor. Kimse böyle olsun istemezdi ama talihsiz bir maç ortaya çikti. Birçok destek mesajlari aldim. Türkiye’deki kalecilerle devamli görüsüyorum. Onun haricinde buradan çikardigim dersler oldu ama en önemlisi basta beni en iyi taniyan Fatih Hocam olmak üzere taraftarlar, takim arkadaslarim, herkes bana destek verdi. Bu maçtan bana kar kalan tek sey bu oldu. Hocamin bana verdigi destek çok önemli, çünkü benim potansiyelimi en iyi bilen o” diye konustu.

Form durumu hakkinda da konusan Muslera, “Tam tersine hem fizik hem de mental olarak hazir geldim. Copa America’da önemli maçlar oynuyorsunuz, bir hafta gibi kisa bir sürede bunu kaybetmezsiniz. Kalecilerin hayatinda bu tip maçlar olabiliyor. Buradan ders çikarmak için bunu bir araç olarak kullanmak gerekiyor. Fiziksel ve mental olarak hiçbir sikintim yoktu” diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA