Baskan Çebi'den Transfer Açiklamasi

Mugla’nin Bodrum ilçesinde düzenlenen sampiyonluk kutlamasinda transfer konusunda açiklama yapan Besiktas Kulübü Baskani Ahmet Nur Çebi, “Transferler gizli yapilir. Transfer bittigi gün açiklanir. Transferin daha evvel konusulmasi kesinlikle kulübümüze ve o ise zarar verir.” diye konustu.

Bodrum Besiktaslilar Dernegi, ilçede faaliyet gösteren bir mekanda çok sayida taraftarin katilimiyla sampiyonluk kutlamasi yapti. Siyah beyazlilarin kazandigi Süper Lig ve Türkiye Kupasi ile kadin futbol takimin kazandigi kupanin sergilendigi aksamda taraftarlar 3 kupayla fotograf çektirdi, marslar söyleyerek eglendi. Sanatçi Pinar Seli Soydas, söyledigi sarkilarla organizasyona renk katti.

Geceye katilan kulüp baskani Ahmet Nur Çebi taraftarin yogun ilgisiyle karsilasti. Taraftarlar, Çebi ile fotograf çektirebilmek için birbirleriyle yaristi.

Besiktas Kulübü Baskani Ahmet Nur Çebi , yaptigi açiklamada “Sampiyon oldugumuz için bu geceyi kutladiginizi biliyorum. Insallah seneye de ayni niyetle burada toplaniriz. Biz niyet ediyoruz.” dedi.

Taraftarlar, son günlerde adi siyah beyazli kulüple anilan Alex Teixeira’nin transfer edilmesini isteyerek “Baskan bize Alex’i getir” tezahüratlari yapti. Baskan Çebi, taraftarlarin bu çagrisina verdigi esprili yanitlarla taraftari güldürdü. Baskan Çebi, sunlari söyledi:

“Ben disarida gezerken, dolasirken gelen bütün Besiktasli arkadaslar sadece transfer soruyor. Adam söyle geliyor, ‘Alex’ten ne haber’. Ya diyorum ki ‘arkadas bir nasilsin de, bir günaydin de’. Biz de Alex’ten asagi degiliz, ayagimiz var. Belki biz de bir sey yapariz. Neyse hepsi saka bunlarin. Transferler, gizli yapilir. Transfer bittigi gün açiklanir. Transferin daha evvel konusulmasi kesinlikle kulübümüze ve o ise zarar verir. Onun için o konuda hosgörü rica ediyorum. Ikincisi covid var, sarilin, sarilin da biraz da uzak durun. Yani olabildigi kadar. Onu sizden rica ediyorum. Sagliginiz önemli. Üçüncüsü bu sampiyonluklar bu basarilar, 2 kupa arti kadinlarimiz. Kadinlarimizin aldigi kupa benim için çok kiymetli. Çünkü onlar bizim için degerli ve kiymetliler.”

Geceye katilan kadinlara ayrica tesekkür eden Besiktas Kulübü Baskani Ahmet Nur Çebi, “Öncelikle buradaki hanimefendilere Besiktasli olduklari için erkeklerden 10 kat daha tesekkür ediyorum. Sampiyonluklari birlik ve beraberlik olmadan gelmiyor. Ne hoca ne futbolcu, ne baskan ne yönetici. Ancak ve ancak herkes bir araya geldiginde bunu basarabilirsiniz sevgili arkadaslarim. 1-2 kisiyle hiçbir sey olmaz. Onun için burada o basarida katkisi olan teknik kadromuza, Sergen hocamiza, yöneticilerimize ve çalisanlarimiza, Ümraniye’de çalisanlarimiza, statta çalisanlarimiza buradan tebrik ediyorum ve tesekkür ediyorum, kendilerinin çok emekleri var.” dedi.

Kaynak: İHA