Tokyo 2020'De Tekvandoda Bronz Madalya Sevinci

Milli tekvandocu Hakan Reçber: 'Bu benim için büyük gurur. Servet Tazegül hocamizdan sonra altin madalya olmasa da bronz madalya kazandirdim' Antrenör Servet Tazegül: 'Hedeflerimiz altin almakti, en kötü gümüs istiyorduk. Bronz madalyada takili kaldik. 2024'te daha iyi çalisip kürsünün en üstünde yer almayi istiyoruz'

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlari'nda tekvandoda bronz madalya kazanan milli sporu Hakan Reçber ve antrenörü Servet Tazegül, elde edilen büyük basarinin mutlulugunu yasadiklarini söyledi.

Bronz madalya mücadelesinin ardindan AA muhabirine açiklamalarda bulunan Hakan Reçber, "Bu benim için büyük gurur. Servet Tazegül hocamizdan sonra altin madalya olmasa da bronz madalya kazandirdim." dedi.

Önünde bir olimpiyat daha oldugunu kaydeden Hakan, "Orada altin almak istiyorum. Ülkemiz adina Tokyo 2020'de ilk madalyayi aldigim için mutluyum. Umarim her bransta Türk sporcular mutluluk yasar." diye konustu.

Tekvandoda daha önceki olimpiyatlarda Türkiye'ye madalya getiren ve Hakan Reçber'in antrenörü olarak bu sevinci bir kez daha yasayan Servet Tazegül ise çok mutlu olduklarini vurgulayarak, "Hedeflerimiz altin almakti, en kötü gümüs istiyorduk. Bronz madalyada takili kaldik. 2024'te daha iyi çalisip kürsünün en üstünde yer almayi istiyoruz." ifadelerini kullandi.

Bir sonraki olimpiyat oyunlarinda daha fazla madalyayi hedefleyeceklerini belirten Tazegül "2016'da sporu biraktiktan sonra 2020'de kendi sikletimde sporcu yetistirip olimpiyattan madalyayla dönmek ayri gurur oldu. Sayin Cumhurbaskanimiza, Bakanimiza ve federasyon baskanimiza tesekkür ediyorum." seklinde konustu.

Kaynak: AA