Serdar Özkan'dan Bursaspor'la Ilgili Açiklama Geldi

Bursaspor’un transfer tahtasinin açilmasinda kilit rol oynayan tecrübeli futbolcu Serdar Özkan, konuyla ilgili sert bir açiklama yayimladi. Yesil-beyazli takimin eski oyuncusu, “Ben geçen sene ne kadar adim attiysam karsilik göremedim. Sunu bilin üzerinde baski kurmaya çalistiginiz oyuncu 20 yasinda degil. O kadar çok sey var ki anlatmak istedigim ama dedigim gibi büyük camiaya saygimdan susuyorum” dedi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’da gözler transfer tahtasinin açilmasina çevrildi. Yeni yönetimin gelmesiyle birçok dosyada olumlu sonuç alan yesil-beyazli kulüp, yasagin kalkmasina birkaç adim kala Serdar Özkan cephesinden olumsuz yanitlar aldi. Durumla alakali olarak ise 34 yasindaki oyuncu sosyal medya hesabindan sert bir açiklama yayimladi. Serdar Özkan su ifadelerini kullandi:

“Simdi siz beni hedef gösteriyorsunuz öyle mi? Ama ben o koskoca camiaya saygimdan dolayi konusmayacagim. 1 ay önce beni Bursa’ya çagirip nasil anlastigimizi nasil orta yolu buldugumuzu da keske anlatsaydiniz. Sonrasindaki tavrinizi da anlatsaydiniz. Simdi isin kolayi 1 kisi kaldi Serdar parasinin hepsini istiyor. Bu kadar kolay degil insanlari küçültmeye çalismak, karalama yapmak. Ayiptir, günahtir. Merak etmeyin bizim konustuklarimiz aramizda kalir. Ben geçen sene ne kadar adim attiysam karsilik göremedim. Sunu bilin üzerinde baski kurmaya çalistiginiz oyuncu 20 yasinda degil. O kadar çok sey var ki anlatmak istedigim ama dedigim gibi büyük camiaya saygimdan susuyorum. Not: 6 senedir Eskisehirspor’dan alacagima her sene ilk imzayi ben atiyorum. Bu taraftan da bakin istedim. Kalin saglicakla.”

Kaynak: İHA