Manisa Büyüksehir Sporcusu Sevim Yildir Türkiye Ikincisi Oldu

Türkiye Okçuluk Federasyonu’nun 2021 yili faaliyet programinda yer alan ve Samsun’da düzenlenen ‘2021 Gençlik Kupasi TSP 3 Yarismasi’ sona erdi. Manisa Büyüksehir Belediyespor adina yarismada yer alan Sevim Yildir, çeyrek final ve yari final elemelerini geçerek final atisinda Türkiye 2.’si oldu.

Türkiye Okçuluk Federasyonu’nun 2021 faaliyet programinda yer alan 2021 Gençlik Kupasi TSP 3 Yarismasi, Samsun’da tamamlandi. Ilkadim Okçuluk Tesisleri’nde düzenlenen yarismada klasik yay erkeklerde 105, klasik yay kadinlarda 74, makarali yay kadinlarda 45, makarali yay erkeklerde de 80 olmak üzere toplam 304 sporcu madalya mücadelesi verdi. Müsabakalara Manisa Büyüksehir Belediyespor’un basarili sporcusu Sevim Yildir da katildi.

Makarali Yay Kadin yarismasinda çeyrek final ve yari final elemelerini geçerek final atislari yapmaya hak kazanan Sevim Yildir, Türkiye ikincisi olarak gümüs madalya almaya hak kazandi. Tüm branslarda her zaman basariyi hedeflediklerini belirten Manisa Büyüksehir Belediyespor Kulübü Baskan Yardimcisi Hakan Kadayifçilar, Samsun’dan Türkiye 2.’ligi ile dönen Sevim Yildir ve antrenörü Duygu Yardimcioglu’nu tebrik etti.

Kaynak: İHA