Juventus Asbaskani Nedved Açiklamasi 'Ronaldo Juventus'ta Kalacak'

Italya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Juventus'un asbaskani Pavel Nedved, Portekizli yildiz oyuncu Cristiano Ronaldo'nun kontrat süresi dolana kadar takimda kalacagini belirtti.

Italyan basinina konusan Nedved, Portekizli oyuncunun baska takima transfer olacagi yönündeki iddialari yalanlayarak, "Ronaldo yarin antrenmanlarina baslayacak ve bizde kalacak. Gelecek sezon kontrat süresi bitene kadar Ronaldo ile yola devam edecegiz." ifadelerini kullandi.

Kontrati gelecek yil sona erecek takimin yildizlarindan Arjantinli Paulo Dybala ve sözlesmesi sona eren Italyan savunmaci Giorgio Chiellini hakkinda ise Nedved, sunlari kaydetti:

"Dybala'nin kontrat süresinin uzatilmasi konusunu menajeriyle görüsüyoruz. Gelecek hafta yüz yüze bir görüsme de gerçeklesecek. Bu konuda iyi bir durumdayiz ve sorunun çözülecegini düsünüyorum. Chiellini'yle tatilden dönünce konusacagiz."

Geçen sezon attigi 29 golle Serie A'da krallik yarisini zirvede tamamlayan 36 yasindaki Ronaldo ile Manchester United, Sporting Lisbon ve Paris Saint-Germain'in ilgilendigi iddia ediliyordu.

Kaynak: AA