GÜNDEM ÖZETI / 25 Temmuz 2021

ANADOLU AJANSI.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

YASAMA YÜRÜTME SIYASET

1- Çevre ve Sehircilik Bakani Murat Kurum, Iklim Bakanlari Toplantisi'na katilacak.

(Londra)

EKONOMI

1- Ulastirma ve Altyapi Bakani Adil Karaismailoglu, Rize Iyidere-Ikizdere Yolu Santiyesi'nde, ardindan Ikizdere ile Salarha Tünelleri'nde, Rize, Artvin'deki sel ve heyelandan etkilenen bölgelerde incelemelerde bulunacak.

(Rize/Artvin/12.30)

GÜNCEL

1- Dünya genelinde Kovid-19'a iliskin gelismeler takip ediliyor.

SPOR

1- Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, Japonya'nin baskenti Tokyo'da düzenlenen 2020 Yaz Olimpiyat Oyunlari'nda milli sporcularin madalya mücadelelerini izleyecek.

(Tokyo/03.00/14.55)

2- Japonya'da düzenlenen 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlari'na devam edilecek.

- Milli sporculardan aticilikta Ömer Akgün, artistik cimnastikte Nazli Savranbasi, eskrimde Irem Karamete, halterde Muhammed Furkan Özbek, tekvandoda Hatice Kübra Ilgün ve Hakan Reçber, yelkende Ecem Güzel, Onur Cavit Biriz ve Dilara Uralp, yüzmede Baturalp Ünlü, Beril Böcekler ve Merve Tuncel, kürekte Onat Kazakli mücadele verecek.

(Tokyo/02.30-16.00)

3- A Milli Kadin Voleybol Takimi, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlari B Grubu'ndaki ilk maçinda Çin'le karsi karsiya gelecek.

(Tokyo/10.25)

***

Anadolu Ajansinin yayimladigi haber, görüntü, fotograf ve internet ile wap için olusturdugu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafindan hiçbir sekilde kullanilamaz. Abonelerimiz de sözlesme kapsami disinda bu yayinlari çogaltamaz, baska kurum ve kuruluslara aktaramaz. Aykiri davrananlar hakkinda hukuki ve cezai her türlü basvuru hakkimiz saklidir.

Kaynak: AA