Fikri Bayril Spor Tesisi Yenileniyor

Zaman içerisinde yipranan ve artik yetersiz durumda olan Fikri Bayril Spor Tesisleri’nde Manisa Büyüksehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanligi’nin katkilariyla yenileme çalismasina basladi. Futbol sahasi, 360 kisilik tribün binasi, futbolcular için kondisyon merkezi gibi çesitli donati alanlarinin yer alacagi tesis bastan asagi yenileniyor.

Kentteki spor alanlarin arttirilmasi noktasinda Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün önderliginde önemli çalismalar yürüten Manisa Büyüksehir Belediyesi, Fikri Bayril Spor Tesisleri’nde yenileme çalismasina basladi.

Gençlik ve Spor Bakanligi’nin katkilariyla gerçeklesen yenileme çalismasinda, ilk olarak tesiste zaman içerisinde yipranan ve artik yetersiz durumda olan futbol sahasi ve tribün binasi yikildi. Ardindan, mevcut alanda hizla insaat çalismalarina baslandi. Manisa Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Dairesi Baskani Ugur Topkaya, Yapim Kontrol ve Uygulama Sube Müdürü Egemen Eceoglu ile birlikte alanda yürütülen insaat çalismalarini inceledi.

Kisa süre içerisinde Manisa sporunun modern bir tesis kazanacagini belirten Manisa Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Dairesi Baskani Ugur Topkaya, “2555 metrekare insaat alanina sahip tesiste, tartan pisti, çim saha, 360 kisilik tribün binasi ve futbolcular için kondisyon merkezi gibi donati alanlari yer aliyor. Suan, temel çalismalari devam eden tesiste, çalismalari kisa süre içerisinde tamamlayarak Manisa sporunun hizmetine sunmayi amaçliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA