Fenerbahçe'nin Kalecisi Altay Bayindir Açiklamasi 'Sezona Baslangiç Önemli Ama Son Daha Önemli'

'Geride biraktigimiz iki sezondan çikarmamiz gereken dersler var'.

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Altay Bayindir, geride kalan 2 sezondan ders çikarmalari gerektigini vurgulayarak, 2021-2022'ye iyi baslamalarinin önemli oldugunu belirtti.

Sari-lacivertli takimin 23 yasindaki file bekçisi, yeni sezon öncesi FBTV'ye açiklamalarda bulundu.

2021-2022 sezonu hazirliklarinin iyi gittigini aktaran Altay Bayindir, "Kendimi çok iyi hissediyorum. Yeni sezona konsantre oluyorum. Geride biraktigimiz iki sezondan çikarmamiz gereken dersler var. Bunlari konusuyoruz ve tartisiyoruz. Insallah bizim için güzel bir sezon olur. Baslangiç çok önemli ama son daha da önemli. Buradaki herkes de bu bilinçte. Insallah sezonu da saglikli bir sekilde ilerletip sonunu iyi bitiririz." ifadelerini kullandi.

Fenerbahçe'de 2. kez teknik direktörlük görevine getirilen Vitor Pereira ile ilgili milli kaleci, "Hocamiz çok iyi niyetli. Yarim kalan hikayesini tamamlamaya geldi, insallah tamamlar. Bizler de bu hedefler dogrultusunda araci olmus oluruz. Çünkü hepimizin hedefi bir, hepimiz basariya aç bir vaziyetteyiz." diye konustu.

2020 Avrupa Futbol Sampiyonasi'nda A Milli Takim'in kadrosunda yer almasina ragmen forma sansi bulamayan Altay Bayindir, "Oynamayi da bekledim açikçasi, oynamayi çok istedim. Kim oynamayi istemez. Bütün futbolcular için geçerli. Böyle önemli bir organizasyon içinde bulunmayi çok istedim, arzuladim, mücadele verdim. Fakat hocalarimizin takdiridir. Sonuçta 11 kisi oynayabiliyor. Bizim üstümüze vazife olan her gün daha fazla çalismaktir. Bugün iyi çalistigin zaman yarinlar sana saglikli bir sekilde geliyor. Bunun bilincinde olmak çok önemli." degerlendirmesinde bulundu.

Son olarak sari-lacivertli taraftarlara da çagrida bulunan Altay, sözlerini söyle tamamladi:

"Özlem var. Taraftarlarla bütünlesmek, güzel biten bir maçin ardindan taraftarlarla sevinmek çok güzel duygular. Tarif edilemez. Özlem duygusu fazla. Güzel bir bütünlükle, taraftarlarimizla her zamanki gibi iç içe destekleriyle güzel bir sekilde götürürüz. Biz kafa olarak da haziriz. Pozitif bir ortam var. Pozitif ortami devam ettirmek bizlerin elinde. Taraftarlarimizdan da beklentimiz bu pozitif ortamin bir parçasi olmalari ve bu sinerjiyi hep birlikte saglamamiz."

Kaynak: AA