Bursaspor Cephesinden Serdar Özkan Açiklamasi

Bursaspor Baskan Danismasi Beytullah Süat, Serdar Özkan’in ifadelerine cevaben bir açiklama yayimladi. Süat, “Serdar (Özkan) efendi, sen gelmeden menajerin 500 bin TL diyordu, sen 2 milyon TL olmadan olmaz dedin. Hepiniz tahtada kolaylik saglayacaksiniz diye Bursaspor’un tepesine çikmaya çalistiniz” dedi.

Bursaspor Baskan Danismani Beytullah Süat, transfer tahtasinin açilmasinda sorun yasadiklari Serdar Özkan’la ilgili açiklamada bulundu. Tecrübeli futbolcunun yaptigi açiklama sonrasi sosyal medya hesabindan sert ifadeler kullanan Süat, sunlari söyledi:

“Bursaspor Kulübü artik asla menajer oyunlarina gelmeyecek. Baskalarinin yaptigi gibi tahtayi açmak için bedel ödenmeyecek. Bu böyle bilinsin Geçen yillarda bu kadar bol transfer niye yapildi? Tahtayi açmak için kimler alinmak zorunda kaldi? Serdar (Özkan) efendi, sen gelmeden menajerin 500 bin TL diyordu, sen 2 milyon TLolmadan olmaz dedin. Hepiniz tahtada kolaylik saglayacaksiniz diye Bursaspor’un tepesine çikmaya çalistiniz. Eski yönetim yok karsinizda, git kiminle sorun yasadiysan onu anlat, 1 ay önce de paramin hepsini istiyorum diyordun, unuttun mu?”

Serdar Özkan ne demisti?

Bursaspor’un eski tecrübeli futbolcusu Serdar Özkan, yasanan sikintiyla ilgili su açiklamayi yapmisti:

“Simdi siz beni hedef gösteriyorsunuz öyle mi? Ama ben o koskoca camiaya saygimdan dolayi konusmayacagim. 1 ay önce beni Bursa’ya çagirip nasil anlastigimizi nasil orta yolu buldugumuzu da keske anlatsaydiniz. Sonrasindaki tavrinizi da anlatsaydiniz. Simdi isin kolayi 1 kisi kaldi Serdar parasinin hepsini istiyor. Bu kadar kolay degil insanlari küçültmeye çalismak, karalama yapmak. Ayiptir, günahtir. Merak etmeyin bizim konustuklarimiz aramizda kalir. Ben geçen sene ne kadar adim attiysam karsilik göremedim. Sunu bilin üzerinde baski kurmaya çalistiginiz oyuncu 20 yasinda degil. O kadar çok sey var ki anlatmak istedigim ama dedigim gibi büyük camiaya saygimdan susuyorum. Not: 6 senedir Eskisehirspor’dan alacagima her sene ilk imzayi ben atiyorum. Bu taraftan da bakin istedim. Kalin saglicakla.”

Kaynak: İHA