Trabzonspor, Ismail Köybasi Ile Sözlesme Imzaladi

Kulüp baskani Ahmet Agaoglu:'Mücadelemiz zor, yolumuz çetin lakin bunu basarabilecek güce sahip bir kadro olusturduk' Ismail Köybasi:'Kendimi olgun ve verimli hissettigim bir dönemdeyim. Fiziksel ve mental olarak da hazirim. Bir an önce sahaya çikip takimimizin sampiyonlugunda pay sahibi olabilmek için sabirsizlaniyorum'

Trabzonspor Kulübü, daha önce 2+1 yillik anlasma sagladigini duyurdugu Ismail Köybasi ile sözlesme imzaladi.

Istanbul'da Trabzonspor'un kamp yaptigi TFF Hasan Dogan Milli Takimlar Kamp ve Egitim Tesisleri'nde düzenlenen ve kulüp baskani Ahmet Agaoglu'nun da yer aldigi törende, 32 yasindaki futbolcu ile 2+1 yillik sözlesme imzalandi.

Baskan Ahmet Agaoglu, imza töreninde yaptigi açiklamada, Ismail Köybasi'nin karakterli bir oyuncu oldugunu belirterek, transferin gerçeklestirilmesi sürecindeki yardimlarindan dolayi Çaykur Rizespor Kulübü Baskani Tahir Kiran'a tesekkür etti.

Çok zorlu ve sampiyonlugu hedefleyen bir mücadelenin içerisine girdiklerini ve önlerinde fazla da bir süre kalmadigini ifade eden Agaoglu, "Hocamizin da talepleri dogrultusunda, kadro yapilasmasi anlaminda aramiza çok önemli oyuncular katildi. Sen de en son katilanlardan ve önemli oyuncularimizdan birisin. Futbol geçmisini biliyoruz ama belki de bu sene geçmiste verdigin mücadelelerden çok çok fazlasini isteyecegiz ve bekleyecegiz. Bu dogrultuda bizim sana olan güvenimiz tam." diye konustu.

Agaoglu, "Mücadelemiz zor, yolumuz çetin lakin bunu basarabilecek güce sahip bir kadro olusturduk. Allah yardimcin olsun. Sakatlik vermesin. Basarili olman en büyük temennimiz." ifadesini kullandi.

Ismail Köybasi'nin çok önemli bir ailenin parçasi oldugunu, Trabzonspor'u diger kulüplerden ayiran en önemli özelligin aile olmasi oldugunu dile getiren Agaoglu, yerli ve yabanci, genç ve olgun ayirt etmeden Trabzonspor formasi giyen tüm oyuncularin yaninda olduklarini söyledi.

Trabzonspor taraftarlarinin da kendileri için büyük bir güç oldugunun altini çizen Agaoglu, söyle konustu:

"Trabzonspor Kulübü taraftari sadece Türkiye'nin degil dünyanin sayili, farkli özelliklere sahip taraftarlarindan birisidir. Bizim taraftarimiz sabirsizdir, basariyi isterler. Bugün degil dün isterler. Onlar her zaman sampiyonlugu, her seyin en iyisi beklerler, arzu ederler. Sen bu ülkenin tecrübeli oyuncularindan birisin. Hiçbir sikinti çekecegini zannetmiyorum. Her zaman sizlerin yanindayiz."

- Ismail Köybasi: "Bu deneyim için sabirsizlaniyor ve gururlaniyorum"

Ismail Köybasi da kendisine güvendikleri için Trabzonspor Kulübü Baskani Agaoglu'na tesekkür etti.

Agaoglu'nun konusmasinin kendisini heyecanlandirdigini vurgulayan Köybasi, "Bu ailede basariyi saglayacak basta siz, hocalarimiz ve teknik ekipte yer alan herkesin bu konuda bir olacagini ve bizi basariya götürecegine inananlardan biriyim. Bu deneyim için sabirsizlaniyor ve gururlaniyorum." dedi.

"Kendimi olgun ve verimli hissettigim bir dönemdeyim. Fiziksel ve mental olarak da hazirim." diyen Köybasi, "Bir an önce sahaya çikip takimimizin sampiyonlugunda pay sahibi olabilmek için sabirsizlaniyorum. Geldigim ilk günden beri bana bu sicak karsilamayi saglayan herkese ayrica çok tesekkür ediyorum. Taraftarimizi da çok özledik. Onlarin beklentilerini de biliyoruz." ifadelerini kullandi.

- Köybasi'ndan 1967 forma sözü

Imza töreninin ardindan Baskan Agaoglu'nun, "Yerli oyuncu olmanin avantajini yasiyorsun su anda. TFF'nin koymus oldugu yerli oyuncu kuralinin avantajini yasiyorsun. Normalde bugüne kadar kadromuza kattigimiz yabanci oyunculara 5'er bin forma sattim ben ama sen yerli oyuncu statüsündesin. Dolayisiyla bunun bir avantaji olarak da ben 1500 forma diyorum. Sen ne diyorsun?" sözleri üzerine Ismail Köybasi, "Sizler de uygun görürseniz, Trabzonspor'un yakinda 54. kurulus yil dönümü dolayisiyla ben bunu 1967 yapmak istiyorum. Bunun da bir anlami olsun istiyorum." seklinde karsilik verdi.

Kaynak: AA