Trabzonspor Ismail Köybasi Için Imza Töreni Düzenledi

Trabzonspor , yeni transferi Ismail Köybasi için imza töreni düzenledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hasan Dogan Milli Takimlar Kamp ve Egitim Tesislerinde basin mensuplarina kapali olarak düzenlenen imza töreninde serbest statüde yer alan oyuncu Ismail Köybasi ile opsiyon hakki bordo-mavili kulüpte olmak üzere 2+1 yillik sözlesmeye imza atti. Imza töreninde Trabzonspor Kulüp Baskani Ahmet Agaoglu’da yer aldi.

Trabzonspor Kulüp Baskani Ahmet Agaoglu, " Kendisi ülke futbolunun degerlerinden, saglam karakterli, teknik kapasitesi yüksek bir kardesimiz. Futbol geçmisini zaten söylememize gerek yok. Hocamizin talepleri dogrultusunda kadromuza kattigimiz bir oyuncumuz. Çok zorlu ve sampiyonlugu hedefleyen bir mücadelenin içersine giriyoruz. Önümüzde fazla da bir süre kalmadi. Bu anlamda hocamizin da talepleri dogrultusunda kadro yapilasmasi anlaminda aramiza oyuncular katildi.

Ismail’in geçmiste verdigi mücadeleyi biliyoruz. Bu sezon geçmiste vermis oldugu mücadelenin fazlasini ondan isteyecegiz. Çok zorlu bir sürecin içine giriyoruz ve bu dogrultuda Ismail Köybasi’na olan güvenimiz tam. Seni transferinde bize yardimci olan Çaykur Rizespor kulübüne ve degerli baskani Tahir Kiran kardesimize çok tesekkür ediyoruz. Mücadelemiz zor yolumuz çetin fakat bunu basarabilecek bir kadro olusturduk "ifadelerini kullandi.

"Her zaman oyuncularimizin yanindayiz"

Trabzonspor camiasinin çok önemli bir aile oldugunu belirten Agaoglu, "Bizi diger kulüplerden ayri kilan en önemli özelligimiz bir aile olmamiz. Bu kulübün formasini üzerine geçiren her oyuncu bizim için çok degerli. Hiç birini digerinden ayirt etmiyoruz. bizler yöneticiler olarak bu ailenin sorumlulugunu üzerimizde tasiyan insanlariz. Oyuncularda bizlerin degerlileridir. Taraftarlariz da dünya da farkli özelliklere sahip taraftarlarindadir. Bizim taraftarlarimiz sabirsizdir onlar her zaman sampiyonlugu , her seyin en iyisini beklerler, arzu ederler, talep ederler. Ismail Köybasi bu ülkenin tecrübeli oyuncularindan biri bu konuda sikinti çekecegini sanmiyorum. Bu alienin sorumlulugunu tasiyan insanlar olarak her zaman oyuncularimizin yanindayiz. Bu dogrultuda verecegimiz mücadelede Allah önce sizlerin , camiamizin hepimizin yardimcisi olsun "dedi.



Ismail Köybasi: "Burda oldugum için çok gururluyum"

Trabzonspor’da olmaktan çok gurur duydugunu belirten Ismail Köybasi, " Benim bu camia katilmami sagladiginiz için sizlere tesekkür ediyorum. Su andaki konusmalarinizdan da çok heyecanlandim. Kalbim pir pir atiyor. Bahsettiginiz düsüncelerden dolayi. Uyumun ve ailenin gerçek basariyi getirecegine inaniyorum. Özellikle de bu ailede bunu saglayacak basta siz , hocalarimiz ve kulüpte yer alan herkesin bir olacagi ve bizi basariya getirmenin buralardan geçecegine inananlardan biriyim. Daha önceden bunu deneyimledim. Burada da deneyimlemek için sabirsizlaniyorum. Burada oldugum için gururlaniyorum. Kendimi en olgun en verimli dönemde oldugumu his ediyorum. Fiziksel ve mental olarak da hazirim. Bir an önce sahaya çikip takimimizin sampiyonlukta pay sahibi olabilmek için sabirsizlaniyorum. Geldigim ilk günden beri bana bu sicak karsilamayi saglayan herkese çok tesekkür ediyorum. Trabzon gitmek için de sabirsizlaniyorum. Çünkü burada bu heyecani ve organizasyonu burada gördükçe orada yasayacaklarimi hayal bile edemiyorum "dedi.

Taraftarlari çok özlediklerini ifade eden Köybasi, "Onlarin beklentilerini biliyoruz. Bunun bilincindeyiz, her ani yasayarak hedefe dogru gitmeliyiz. Bu istegin içersinde yer aldigim için çok sansli ve gururlu his ediyorum. Her iki tarafda hayirli olmasini diliyorum" dedi.



Ismail Köybasi’ndan 1967 forma sözü

Imza töreni sonrasi Trabzonspor Kulüp Baskani Ahmet Agaoglu, Ismail Köybasi’na dönerek, "Evet kardes suanda sen yerli oyuncu olmanin avantajini yasiyorsun. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) koymus oldugu yerli oyuncu avantajini yasiyorsun, normalde bugüne kadar kadromuza kattigimiz yabanci oyuncularimiza 5’er bin forma sattim. Ama sen yerli oyuncu statüsündesin. Dolayisiyla bunun bir avantaj olaraktan ben bin 500 forma diyorum. Sen ne diyorsun" sözleri üzerine Ismail Köybasi, "Baskanim sizlerde uygun görürseniz. Trabzonspor’umuzun yakin zamanda 54’ncü kurulus yildönümü. Ben bunu 1967 olarak yapmak isterim. Bunu da cani gönülden söylüyorum hiç bir düsünce ve hiç bir sey olmadan bunun da bir anlami olmasini istiyorum "ifadelerini kullandi.

Agaoglu ise 2 Agustos 1967 kurulus yildönümü nedeniyle çok anlamli bir davranis oldugunu dile getirerek Ismail Köybasi’na tesekkür etti.

Kaynak: İHA