GÜNDEM ÖZETI / 24 Temmuz 2021

ANADOLU AJANSI.



Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

GÜNCEL

1- Dünya genelinde Kovid-19'a iliskin gelismeler takip ediliyor.

SPOR

1- Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, Japonya'da düzenlenen 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlari'nda milli sporcularin madalya mücadelelerini izleyecek.

(Tokyo/04.46/14.37)

2- 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlari'nda okçuluk, bisiklet, eskrim, judo, aticilik, tekvando ve halter olmak üzere 7 bransta ilk madalyalar sahiplerini bulacak.

- Oyunlarda 16 milli sporcu mücadele verecek. Aticilikta Ismail Keles ve Yusuf Dikeç, bisiklette Ahmet Örken ve Onur Balkan, boksta Necat Ekinci, artistik cimnastikte Ferhat Arican, Ibrahim Çolak, Ahmet Önder ve Adem Asil, judoda Gülkader Sentürk ve Mihraç Akkus, okçulukta Mete Gazoz ve Yasemin Ecem Anagöz, tekvandoda Rukiye Yildirim, yüzmede de Emre Sakçi ve Berkay Ömer Ögretir müsabakalara çikacak.

(Tokyo/02.30-15.00)

3- Yeni sezon öncesi kamp çalismalarini sürdüren Trabzonspor ve Medipol Basaksehir futbol takimlari, TFF Hasan Dogan Milli Takimlar Kamp ve Egitim Tesisleri'nde hazirlik maçinda karsi karsiya gelecek.

(Istanbul/19.00)

***

Anadolu Ajansinin yayimladigi haber, görüntü, fotograf ve internet ile wap için olusturdugu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafindan hiçbir sekilde kullanilamaz. Abonelerimiz de sözlesme kapsami disinda bu yayinlari çogaltamaz, baska kurum ve kuruluslara aktaramaz. Aykiri davrananlar hakkinda hukuki ve cezai her türlü basvuru hakkimiz saklidir.

Kaynak: AA