Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takim Ligden Düstü

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Lig’de mücadele eden Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takimi ligden düstü.

Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü Dernegi, pandemiden dolayi ertelenen maçlarini 7-16 Temmuz’da Yalova’da oynadi. Lig maçlari öncesi takim kaptani Veli Kirmizi ve kadin bir sporcunun korona virüs testinin pozitif çikmasi Van ekibini zora soktu. Hiçbir transfer yapmadan ve takimin bel kemigi olan sporcularindan yoksun maçlara çikan Van ekibi, hiçbir galibiyet alamadan ligden düstü.

Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü Baskani Hanefi Baykara, maçlarda Van’i en iyi sekilde temsil etmek için her zaman ellerinden geleni yaptiklarini belirterek, “Destek olmadan basari da gelmiyor. 2 kisinin verdigi destekle bu is olmuyor. Yillardir verdigimiz emekler bosa gitti. Bu engelli sporcu kardeslerimizin emekleri bosa gitti. Bundan sonra yine mücadelemize devam edecegiz. Düstügümüz yerde Allah’in izniyle kalkmasini da biliriz” dedi.

Kaynak: İHA