Numan Soysal Turgutluspor'da

TFF 2. Lig ekiplerinden Turgutluspor geçtigimiz sezonu Hacattepe’de kiralik olarak geçiren Gençlerbirligi’nin basarili kalecisi Numan Soysal ile sözlesme imzaladi. Numan Soysal’in imza törenine, kulüp Baskani Taner Kestaneci katildi.

Gençlerbirligi’nden 3 yilligina Turgutluspor’a katilan Numan Soysal Turgutlu Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen törenle resmi sözlesmeye imza atti. Imza töreni sonrasinda konusan Numan Soysal, “Insallah hem Turgutluspor camiasina hem de benim adima hayirli bir sezon olur. Büyük bir camiaya geldigimi biliyorum. Burada oldugum için heyecanliyim. Takimdaki arkadaslarimla tanisma imkâni buldum. Hoca da dahil herkes çok sicakkanli. Taraftarimizin gücüyle birlikte bu sezon Turgutluspor’u en iyi sekilde sahada temsil edecegiz ve alacagimiz sonuçlarla onlari mutlu edecegiz.” dedi.

Genç kaleci Numan Soysal gibi basarili bir kaleciyi kadrolarina kattiklari için mutlu olduklarini belirten Kulüp Baskani Taner Kestaneci ise sunlari söyledi: “Numan Soysal, tecrübeli bir oyuncu. Kendisini gücümüze güç katacak. Enerjisi çok yüksek. Heyecanini görebiliyorum. Anlasma her iki taraf içinde hayirli ve ugurlu olsun. Numan Soysal kardesime yeni sezonda basarilar diliyorum.”

Kaynak: İHA