Metehan Mimaroglu Açiklamasi 'Elimden Geldigince Takima Katki Saglayacagim'

Süper Lig takimi Adana Demirspor’un genç transferi Metehan Mimaroglu, “Tabi ki elimden geldigince takima katki saglayacagim. Gol, asist insallah katki saglayabilirim” dedi.

Süper Lig takimlarindan Adana Demirspor, yeni sezon hazirliklari kapsaminda ikinci etap kamp çalismalarini Bolu’da sürdürüyor. Karaçayir mahallesinde bulunan tesislerde günde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde günde çift antrenmanla hazirliklarina devam eden mavi simseklerin genç trannsferi Metehan Mimaroglu antrenman öncesi gazetecilerim sorularini yanitladi.

Metehan Mimarroglu: “Çok mutluyum”

27 yasindaki genç oyuncu Metehan Mimaroglu, Adana Demirspor’da olmaktan mutlu oldugunu belirterek, “Böyle bir camiaya katildigim için çok mutluyum. Adana Demir büyük bir camia. Buraya gelip mücadele edecegim için sevinçliyim. Heyecanliyim. Insallah güzel olur. Tabiki elimden geldigince takima katki saglayacagim. Gol, asist insallah katki saglayabilirim. Adana Demirspor’a yardimci olabilirim” dedi.



“Uyum içinde devam ediyoruz”

Takimda ünlü oyuncularla birlikte olmanin güzel bir duygu oldugunu ifade eden Mimaroglu, “Hepsi tecrübeli oyuncular. Kariyerli oyuncular. Onlarin bize katacagi, bizim onlara yardimci olabilecegimiz çok sey var. Takim içinde uyum içinde devam ediyoruz” seklinde konustu.



“Taraftara kavusacagimiz için mutluyuz”

Taraftari özlediklerini söyleyen Mimaroglu, “Taraftara karsi oynamayi çok özledik. Adana Demirspor taraftarini da tüm Türkiye biliyor. Biz de onlara kavusacagimiz için mutluyuz. Onlarin da bize yüzde yüz katkisi olacagindan süphem yok. maçlara da pozitif yönde yansiyacak. Bunun da bilincindeyiz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA