Gençlerbirligi Kulübü Asbaskani Akyüz, Sezon Hazirlik Dönemini Degerlendirdi

'Bugüne kadar yaptigimiz takviyeler ve halen görüsmelerini yürüttügümüz transferler neticesinde olusturulacak takimin, taraftarlarini mutlu edecek sonuçlari alacak bir takim haline gelecegine inaniyoruz'.

Gençlerbirligi Spor Kulübünün basindan sorumlu asbaskani Muammer Akyüz, kamp ve transferler olmak üzere yeni sezon hazirlik dönemi çalismalarinin ardindan, taraftarlarini mutlu edecek sonuçlari alacak bir takim olacaklarina inandigini bildirdi.

Akyüz, kulübün internet sitesinde yer alan açiklamasinda, sezon öncesi kamp dönemi çalismalari hakkinda degerlendirmelerde bulundu.

Kizilcahamam'da baslayan kampa 27 futbolcunun katilacagini ve antrenman maçlari planlandigini aktaran Akyüz, "Takimimiz 1 Agustos'ta Ankara’ya dönecek ve 6-7 Agustos tarihlerinde geleneksel olarak düzenlenen Türkiye Spor Yazarlari Dernegi Ankara Subesinin gerçeklestirecegi turnuvaya katilacak. Turnuvada kulübümüzün yani sira MKE Ankaragücü, Ankara Keçiörengücü ve Etimesgut Belediyespor olmak üzere dört takim yer alacak. Sezon baslarinda geleneksel olarak yapilan bu turnuva, takimimizin sezon öncesi en ciddi ve yararli hazirlik maçlari özelliginde olmaktadir. Dolayisiyla kulüp olarak bu turnuvalara her zaman çok önem vermekteyiz." ifadelerini kullandi.

Dogru oyuncu bulma konusu dikkate alinarak transferlerin devam edecegini vurgulayan Muammer Akyüz, sunlari kaydetti:

"Bu sezon için yaptigimiz yerli ve yabanci transferlerle olusturdugumuz takimimizin ne durumda oldugunu, varsa eksiklerini görmek açisindan gerek Kizilcahamam kampi ve TSYD Kupasi maçlarinin iyi bir gösterge olacagina inaniyoruz. Bugüne kadar yaptigimiz takviyeler ve halen görüsmelerini yürüttügümüz transferler neticesinde olusturulacak takimin, futbolseverlere zevk veren bir futbol izletmenin yaninda, taraftarlarini mutlu edecek sonuçlar alacak bir takim haline gelecegine inaniyoruz. Gençlerbirligi’nin transfer konusundaki tutumu, transfer sezonu olsun olmasin dogru oyuncuyu arastirip anlasmaktir. Bu nedenle kulübümüz transfer konusunda her an sürprizlere açiktir."

Kaynak: AA