Cemali Sertel, Çaykur Rizespor'a Transferini Basari Için Firsat Olarak Görüyor Açiklamasi

'Kendimi tekrar ispatlamak istiyorum, onun için buraya geldim. Bunun için çok çalisiyor ve kendimi seyrettirmek istiyorum' 'Önce burada iyi bir performans sergileyip ondan sonra da Avrupa'ya gitmek istiyorum. Italya liginde oynamak istiyorum, öncelikli hedefim bu'

YUNUS HOCAOGLU - Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un Medipol Basaksehir'den 1 yilligina kiraladigi Cemali Sertel, kendini tekrar ispatlamak istedigini ve onun için takima geldigini belirtti.

Yeni sezon hazirliklari kapsaminda Erzurum'un Palandöken Dagi eteklerindeki Yüksek Irtifa Kamp Merkezi'nde kamp dönemini tamamlayan Çaykur Rizespor'un 21 yasindaki sol beki Cemali Sertel, AA muhabirine yaptigi açiklamada, Karadeniz ekibine yeni adapte oldugunu söyledi.

Kamp döneminin yogun geçtigini ifade eden Cemali, "Iyi hazirlandik, hocalarimiz da istekli, insallah lige iyi sekilde baslamak istiyoruz." dedi.

- "Kendimi tekrar ispatlamak istiyorum"

Cemali Sertel, geçen sezon eski takiminda fazla forma sansi bulamamasinin hatirlatilmasi üzerine, "Kendimi tekrar ispatlamak istiyorum onun için buraya geldim. Bunun için çok çalisiyor ve kendimi seyrettirmek istiyorum. Bu yüzden Rizespor'a gelmek benim için iyi bir firsat oldu. Formumu en üst seviyeye çikarmak istiyorum bunun için de elimden geleni yapacagim." diye konustu.

Her futbolcunun Avrupa hayalinin oldugunu anlatan Cemali, genç bir futbolcu oldugunu, bu yüzden de sergileyecegi performansla Avrupa'da oynamak istedigini vurguladi.

Cemali, "Önce burada iyi bir performans sergileyip ondan sonra da Avrupa'ya gitmek istiyorum. Italya liginde oynamak istiyorum, öncelikli hedefim bu. Benim oyun tarzima uygun bir lig ve izlemeyi de seviyorum. O yüzden Italya ligi hosuma gidiyor. Daha sonra da kismet olursa insallah A Milli Takim'da oynamak istiyorum." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA