Andrea Poli, FTA Antalyaspor'da

Fraport TAV Antalyaspor, Italyan futbolcu Andrea Poli ile sözlesme imzaladi. Dün Antalya’ya gelerek saglik kontrolünden geçen 31 yasindaki futbolcu, bugün kendisini 3 yil için FTA Antalyaspor’a baglayan resmi imzayi atti. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçeklesen imza törenine Antalyaspor Asbaskani Ramazan Karabulut katildi.



10’uncu transfer

Sözlerine Antalyaspor camiasinin kurban bayramini kutlayarak baslayan Asbaskan Ramazan Karabulut, Fraport TAV Antalyaspor’un bu sezon 10’uncu dis transferini gerçeklestirdigini hatirlatarak, “Bu sezon bir transfer için 10’uncu kez futbolseverlerin ve taraftarimizin karsisindayiz. Italya’da 300’ün üzerinde üst düzey maç oynamis, Inter, Milan gibi kulüplerin formasini terletmis, Italya A Milli takim formasini giyme basarisini elde etmis Andrea Poli ile 3 yillik sözlesme imzaliyoruz. Antalyaspor’a ve kendisine hayirli olmasini diliyorum” dedi.



’Forza Antalyaspor’ dedi

Andrea Poli ise Antalya’da olmaktan mutlu oldugunu dile getirerek, “Herkese merhaba. Benim için burada bulunmak büyük bir onur ve zevk. Hayatimdaki yeni bir maceraya baslayacagim için mutlu ve heyecanliyim. Forza Antalyaspor” diye konustu.

Transferin gerçeklesmesi için herkesin önemli bir çaba harcadigini anlatan merkez orta saha oyuncusu, “Öncelikle sayin baskana, yönetim kurulu üyelerine ve buradaki herkese bana bu sansi verdikleri için tesekkür etmek istiyorum. Umuyorum ki burada takim olarak kazanabildigimiz kadar çok maç kazaniriz” ifadelerini kullandi. Andrea Poli, atilan resmi imzalarin ardindan FTA Antalyaspor’un Afyonkarahisar’daki kampina katilmak üzere hareket etti.

Kaynak: İHA