Altiparmak Açiklamasi '2-3 Oyuncuyla Görüsmelerimiz Devam Ediyor'

3 oyuncuyla daha transfer görüsmelerinin devam ettigini söyledi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, 2. etap kamp çalismalarina devam ediyor. Teknik Direktör Mehmet Altiparmak, ikinci kamp sonunda hazir bir sekilde Samsun’a döneceklerini belirtti.

Bugün itibariyle ikinci etap kampina basladiklari belirten Mehmet Altiparmak, “Kayseri’de birinci kampimizi çok iyi geçirdik. Ikinci kampimiz da insallah bunun devami seklinde olacak. Burada daha çok taktik ve oyuncularimizla çabukluk üzerinde antrenmanlarimiz olacak. Burada 4 tane hazirlik maçi oynayacagiz. Bu maçlarda hem ne yaptiklarimizi görmek istiyorum. Hem de lige hazirlanma anlaminda bizim için çok iyi geçecek. Samsun’a döndügümüzde de lig haftasi baslayacak. Onun için ikinci kampta özellikle taktik agirlikli antrenmanlarimiz daha fazla olacak. Ilk kampta müthis bir kamp ortami vardi. Ikinci kamp yerimizde güzel ve tamamen bize ait bir ortamda çalisacagiz. Insallah ilk kampin devami olan bu kampta da çalistiklarimizi hazirlik maçlarinda uygulayip Samsun’a hazir bir sekilde dönmek istiyoruz” dedi.

Transferler hakkinda da bilgi veren Mehmet Altiparmak, “2-3 oyuncuyla görüsmelerimiz devam ediyor. Insallah onlari da aramiza kattiktan sonra lige tam kadro ve hazir bir Samsunspor olarak girecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA