Adana Demirspor, Bolu'daki Kamp Çalismasina Devam Etti

Yeni transfer Metehan Mimaroglu: 'Böyle bir camiaya katildigim için mutluyum. Adana Demirspor büyük bir camia. Buraya gelip mücadele edecegim için sevinçliyim, heyecanliyim'

Süper Lig'in yeni takimlarindan Adana Demirspor, Bolu'daki ikinci etap kamp çalismalarini yaptigi antrenmanla sürdürdü.

Karacasu Beldesi'nde bulunan bir otelde konaklayan Adana ekibi, yeni sezon hazirliklari kapsaminda Karaçayir Spor Kompleksi'nde antrenman yapti.

Teknik Direktör Samet Aybaba koordinesinde gerçeklesen antrenmana isinma hareketleri ile baslayan Adana Demirsporlu oyuncular, kosunun ardindan pas ve teknik çalisma gerçeklestirdi.

Adana Demirspor'un yeni transferi Metehan Mimaroglu, antrenman öncesinde gazetecilere açiklamalarda bulundu.

Mimaroglu, Adana Demirspor'a geldigi için çok mutlu oldugunu ifade ederek, "Böyle bir camiaya katildigim için mutluyum. Adana Demirspor büyük bir camia. Buraya gelip mücadele edecegim için sevinçliyim, heyecanliyim. Insallah güzel olur." seklinde konustu.

Adana Demirspor'un ligde basarili olmasi için elinden gelen katkiyi saglayacagini da dile getiren Mimaroglu, atacagi goller ve yapacagi asistlerle takimina katki saglamayi amaçladigini söyledi.

Mario Balotelli ve Younes Belhanda ile ayni takimda oldugu için de çok mutlu oldugunu belirten Mimaroglu, "Onlarla olmak güzel bir duygu. Tecrübeli ve kariyerli oyuncular. Onlarin bize katacagi bizim onlara yardimci olacagimiz çok sey var. Takim içinde uyum içinde devam edecegimizi umuyorum." dedi.

Son olarak TFF'nin seyircili maç oynama kararini da degerlendiren Mimaroglu, sunlari söyledi:

"Taraftari çok özledik. Taraftara karsi oynamayi özledik. Adana Demirspor taraftarini da tüm Türkiye biliyor. Biz de onlara kavusacagimiz için mutluyuz. Onlarin da bize yüzde 100 katkisi olacagindan eminiz. Onlarin etkisi bize pozitif sekilde yansiyacak onun da bilincindeyiz."

Kaynak: AA