Yukatel Merkezefendi Belediyesinin Süper Lig Programi Belli Oldu

Bu sezon tarihinde ilk kez ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Yukatel Merkezefendi Belediyesinde yeni sezon programi sekillendi.



Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’te yeni sezon programi sekillendi.

9-27 Agustos tarihlerinde Denizli’de saglik kontrolleri ve bireysel antrenmanlar yapilacak.

Yukatel Merkezefendi, 28 Agustos’ta ilk hazirlik maçini Izmir’de Pinar Karsiyaka ile oynayacak. 31 Agustos- 5 Eylül tarihlerinde ise Denizli temsilcisi Antalya’da gerçeklestirilecek olan Gloria Cup’ a katilacak.

Gloria Cup’in hemen ardindan Denizli’ye dönecek olan Yukatel Merkezefendi, 8 Eylül’ a kadar kendi tesislerinde çalisacak.

Denizli temsilcisi, 9-11 Eylül Izmir Cup, ardindan ise 14-18 Eylül’de Bursa Frutti Cup’ta boy gösterecek.

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Baskani Veli Deveciler, yeni sezon öncesi konustu.

Deveciler, ING Basketbol Süper Liginde Denizli ve Merkezefendi ilçemizin olmasi gurur verici diyerek," Bu olay, sezonun baslamasiyla bambaska bir heyecana dönüsecek. Sehre verdigimiz sözü tutarak organizasyonun basarisi bizleri çok mutlu etti. Simdi daha çok çalisiyoruz. Bu sezon ve gelecek sezonlarda yine dogru isleri yapmaya devam edecegiz. Kulübümüzün öncelikle mali yapisini kontrol edecegiz. Süper Lig’e herhangi bir borcumuz olmadan basliyoruz. Yeni ve güçlü sponsorluklarla dogru bir planlamayla sürdürülebilir bir yapi olusturuyoruz. Ana sponsorumuz Yukatel organizasyonun gücünü artirmistir. Yeni ve önemli sponsorluklari önümüzdeki günlerde açiklayacagiz" diye konustu.



Iç saha maçlarinin oynanacagi salona deginen Deveciler, "Maçlari oynadigimiz PAÜ Arena Spor Salonunu bastan asagiya yeniliyoruz. Bu arada teknik ekibin çalismalari dogrultusunda transferi neredeyse bitirdik. Çok kaliteli, mücadeleci bir takim olusturuyoruz. Kaptan Ümit, Altan, Hakan ve Serkan ile yeni sezonda da devam ediyoruz. Yigitcan, Thomas Akyazili, Emircan, Jeremy, Sestina, Upson, Rihard Lomazs takimimiza yeni katilan oyuncular. Oyun kurucu pozisyonuna bir yabanci oyuncu daha alacagiz" dedi.



Ayni ekiple devam edilecek

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Baskani Veli Deveciler, son olarak sunlari söyledi:

"Teknik ekibimizle ayni sekilde devam ediyoruz. Takimimiz sezona 9 Agustos’ta baslayacak. Ilk hazirlik maçini 28 Agustos’ ta Pinar Karsiyaka ile yapacagiz. Sonra turnuvalar olacak. 25 Eylülde de lig baslayacak. Umarim saglikli bir sekilde hazirlik dönemini geçiririz. Lige hazir bir sekilde, seyircimizle bulustugumuz günlerin bir an evvel gelmesi en büyük temennimiz" diye konustu.

Kaynak: İHA