PSV-Galatasaray Maçinin Ardindan

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim:'Rakibimizi tebrik ediyoruz. Bizden daha iyi oynadilar. Rahat bir galibiyet aldilar'

UEFA Sampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu ilk maçinda Hollanda ekibi PSV'ye deplasmanda 5-1 maglup olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, rakip takimin kendilerinden daha iyi oynayarak rahat bir galibiyet aldigini söyledi.

Eindhoven kentindeki Philips Stadi'nin ev sahipligi yaptigi karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Terim, "Rakibimizi tebrik ediyoruz. Bizden daha iyi oynadilar. Rahat bir galibiyet aldilar. Takimimizin bu seviyelerde oynamasi için gerekenleri yapacagiz. PSV hem farkli kazandi hem de çok büyük ihtimalle turu... Üzgünüz ama zaman içerisinde gereken neyse yapacagiz." ifadelerini kullandi.

Terim, ilk 11'de Radamel Falcao ile Mustafa Muhammed'e yer vermemesi ve maça 3'lü savunma dizilisiyle baslamasi hakkinda bir soruya ise su cevabi verdi:

"Rakibi iyi analiz ettigimizde, elimizdeki bazi mevkilerin orijinal adami olmadigi için maça böyle çikmak zorunda kaldik. Ayrica ne Falcao hazir ne de Mustafa Muhammed'i hazir hissediyoruz. Dolayisiyla sonradan kisa sürede oyuna sokmayi daha uygun bulduk. Maglubiyetlerden sonra herkesin yorumu degisik olabilir. Oyun planimiz öyleydi. Bu seviyelerde bu kadar basit goller yerseniz geriye düseceksiniz."

Kaynak: AA