Olayli Maçin Ardindan Gözaltina Alinan Boca Juniors Kafilesinden 6 Kisi Serbest Birakildi

Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) tarafindan düzenlenen Libertadores Kupasi maçinin ardindan statta çikardiklari olaylar nedeniyle gözaltina alinan Boca Juniors kafilesinden 6 kisi serbest birakildi.

Brezilya emniyetinden yapilan açiklamada, karsilasmanin ardindan Boja Juniors kafilesinden adi açiklanmayan 6 kisinin gözaltina alinarak sorgulandigi belirtildi.

Stada maddi hasar verdigi tespit edilen iki kisiden her birinin 3 bin Brezilya reali (yaklasik 5 bin lira) para cezasina çarptirildigi, diger 4 kisinin ise darp iddiasiyla daha sonra belirlenecek bir tarihte mahkeme önüne çikacagi belirtildi. Söz konusu kisilerin serbest birakildigi da vurgulandi.

Kupanin son 16 turu rövansinda konuk oldugu Brezilya temsilcisi Atletico Mineiro'ya penaltilarda elenen Boca Juniorsli futbolcular, maçin ardindan hakem ve Atletico Mineirolu oyuncularin soyunma odasina girmeye çalismis, bu sirada güvenlik görevlileriyle çatismisti. Brezilya polisi, göz yasartici gaz kullanarak olaylari kontrol altina alabilmisti.

Kaynak: AA