Kocaelispor, Mehmet Tas Ile 2 Yillik Sözlesme Imzaladi

Kocaelispor, daha önce anlasmaya vardigi önlibero oyuncusu Mehmet Tas ile 2 yillik sözlesme imzaladi. Imza töreninde konusan kulüp baskani Engin Koyun, transfer döneminde bir oyuncuyu daha kadroya katacaklarini dile getirdi.

Kocaelispor, serbest konumdaki basarili önlibero Mehmet Tas ile sözlesme imzaladi. Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine Kocaelispor Baskani Engin Koyun ile basin mensuplarinin karsisina çikan Tas, kendisini yesil siyahli renklere baglayan sözlesmeye imza atti. Törende 30 yasindaki oyuncunun takima faydali olacagini temenni ettigini belirten Baskan Koyun, “Çok yönlü, çok farkli, hepsinden önemlisi de çok önemli bir karakter. Kendisinin bu sezon takimimiza çok farki katkilar saglayacagini ümit ediyorum. Birkaç noktada oynayabilen ender futbolculardan bir tanesi. Transfer döneminde iyi bir kadro kurduk. En son 1 transferimizle birlikte transferi tamamlayacagiz insallah" seklinde konustu.

Kocaelispor gibi büyük bir camiada bulunmanin kendisini için seref oldugunu ifade eden Mehmet Tas, "Baskanimin transferimde çok önemli yeri var. Gerçekten baskanimin sayesinde buradayim. O sicakligi ve aile ortamini bana hissettirdi. Allah’in izniyle burada güzel bir birliktelikle bunu taçlandirmak istiyorum kendi adima. Insallah bu sene bize Süper Lig nasip olur. Bu kadroyla da bunu yapabilecegimize eminim. Güzel bir kadro var, iyi bir hocamiz ve çok güzel bir camiamiz var” diye konustu.

Kaynak: İHA