Haji Wright, FTA Antalyaspor'da

Fraport TAV Antalyaspor, ABD’li oyuncu Haji Wright ile resmi sözlesme imzaladi. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçeklestirilen törene Fraport TAV Antalyaspor Yönetim Kurulu Baskan Vekili Sabri Gülel katildi. Haji Wright, kendisini satin olma opsiyonuyla kiralik olarak kirmizi-beyazli renklere baglayan resmi imzayi atti.



Gülel: "Ince eleyip sik dokuyoruz"

Törende konusan Baskan Vekili Sabri Gülel, güzel bir bayram gününde FTA Antalyaspor için bir imza töreninde daha bir araya gelindigini belirterek, “Türkiye özel bir ülke ve Antalya’miz Türkiye’nin, Antalyaspor’umuz da Süper Lig’in gözbebegi. Biz FTA Antalyaspor yönetimi olarak özel bir çalisma sergiliyoruz. Taraftarlarimiz transferde geciktigimizi düsünebilir ama ince eleyip sik dokuyan bir futbol subemiz ve onlara da destek veren bir yönetimimiz var. Yeni santrforumuz aramiza Danimarka’dan katildi.

Satin alma opsiyonlu 1 yillik bir kiralama sürecimiz var” dedi.



Antalya’da basarili olacak

23 yasindaki futbolcuyu uzun zamandir takip ettiklerinin altini çizen Baskan Vekili Sabri Gülel, “Hem genç hem güçlü, hem de her takim için özel bir futbol yetenegine sahip. Umuyorum ki güzel Antalya’mizi sevecek ve burada ayrilmak istemeyecek. Bu sezon çok basarili olacak. Kendi kulübünde geçen sene 13 gol atti. Ben burada daha fazlasini bekliyorum. Kendisine aramiza hos geldin diyorum” diye konustu.



Wright: "Antalya’da olmaktan mutluyum"

ABD’li futbolcu da henüz yeterince Türkçe kelime ögrenememis olsa bile Antalya’da olmaktan çok mutlu oldugunu ifade etti.

Wright, “Transferimi gerçeklestiren ve bana bu firsati veren, baskanimiz, yönetimimiz, Aytaç Altay ve kulüpte görev yapan herkese sicak karsilamalari için çok tesekkür ediyorum. Antalyaspor’da olmaktan çok mutluyum” ifadelerini kullandi. Konusmalarin ardindan resmi sözlesmeye imza atildi ve Haji Wright Antalyaspor ile birlikte Afyon kampina hareket etti.

Kaynak: İHA