Fenerbahçe Kulübünün Bayramlasma Töreni Yapildi

Baskan Ali Koç: 'Son derece inançli ve iddialiyiz. Iddiali olmayi seven biri degilim ama iddialiyiz ve 7 senedir bekledigimiz, her seyin üzerinde tuttugumuz futbol bransimizda sampiyonlugu yakalamak'

Fenerbahçe Kulübünün, geleneksel bayramlasma töreni baskan Ali Koç'un katilimiyla gerçeklestirildi.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde Kurban Bayrami dolayisiyla gerçeklestirilen törene, baskan Koç'un yani sira yöneticiler Erol Bilecik, Rusen Çakir, Burak Çaglan Kizilhan, Ahmet Ketenci, Selma Altay Rodopman ve Özgür Özaktaç katildi.

Baskan Ali Koç, tek tek masalari gezerek üyelerle bayramlastiktan sonra bir süre basin mensuplariyla sohbet etti.

Törende ilk konusmayi yapan Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Baskani Vefa Küçük, sözlerine herkesin bayramini kutlayarak basladi.

Yeni sezon öncesi futbol takimina basari dileginde bulunan Küçük, olimpiyata gönderdikleri 22 sporcudan madalya beklentilerini de aktardi.

Baskan Ali Koç da katilimlarindan dolayi üyelere tesekkür etti.

Bayramlasma törenine ailecek gelinmesinin kendisini çok mutlu ettigini anlatan Koç, "Bayramlar bizi biz yapan, birbirimize baglayan, geleneklerimizi hatirlatan, ulusumuzun çimentosu olarak degerlendirebilecegimiz, her sene yasadigimiz ve coskuyla kutladigimiz günler. 1,5 senedir her sey olagan disinda oldugu gibi törenlerimiz de farklilasti. Insallah divanimizi normal sartlarda yapacagiz. Fenerbahçe bir oldugu zaman mücadele edemeyecegi hiçbir sey yoktur." diye konustu.

Sezonun baslamasiyla stresli günlere geri döneceklerini vurgulayan Koç, sunlari kaydetti:

"Hazirliklarimizi sürdürüyoruz. Bu sene özellikle futbolda çok daha farkli seyler, çok daha güzel günler yasayacagimizin habercisi olmayi istiyorum. Ne kadar kararli ve inançli oldugumuzu anlamaniz açisindan, çünkü ben genelde ilerisi için tahminde bulunmam, büyük konusmam, insallah derim, kismet derim, kismete çok inanirim ama bu sene her seyden çok yaptigimiz çalismalar, ektigimiz tohumlar ve hedeflerimiz dogrultusunda son derece inançli ve iddialiyiz. Iddiali olmayi seven biri degilim ama iddialiyiz ve 7 senedir bekledigimiz, her seyin üzerinde tuttugumuz futbol bransimizda sampiyonlugu yakalamak... Tüm subelerde çalismalar devam ediyor. Fenerbahçe olarak Türkiye Cumhuriyeti'nin 2020 Tokyo Olimpiyatlari'na gönderdigi kafilenin 5'te 1'inin bizim çocuklarimizdan olusmasindan ne kadar gurur duysak azdir. Güçlü bir devlet olmanin önemli unsurlarindan birisi sportif basari. Bu sene rekor sayida sporcumuz var ama üstüne koya koya gelistirmeliyiz. Basta kendi sporcumuz olmak üzere kafilemizin her bir sporcusunun yolu açik, sansi bol olsun. Insallah Türkiye, olimpiyat tarihindeki en iyi dereceleri elde eder."

Kaynak: AA