Sivasspor Avrupa'da 15. Maçina Çikiyor

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turunda yarin Moldova temsilcisi Petrocub ile deplasmanda karsilasacak DG Sivasspor, Avrupa kupalarinda 15. maçina çikacak.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu ilk maçinda Sivasspor, yarin deplasmanda Petrocub’a konuk olacak. Zimbru Stadyumu’nda saat 20.00’da baslayacak müsabakayi Fransa Futbol Federasyonu’ndan Jeremie Pignard yönetecek. Maça galibiyet için çikacak olan kirmizi-beyazlilar, rakibini yenip Avrupa maçlarina güzel bir baslangiç yapmak istiyor.

5 eksik var

Kirmizi-beyazlilarda bu zorlu mücadele öncesi 5 eksik bulunuyor. Sakatligi devam eden Aaron Appindangoye ve Erdogan Yesilyurt’un yani sira Alaaddin Okumus, Furkan Sagman ve Samba Camara Petrocub karsisinda takimlarini yalniz birakacak.

Avrupa’daki 15. maç

Sivasspor, deplasmanda oynayacagi Petrocub mücadelesiyle birlikte Avrupa kupalarindaki 15. maçina çikacak. Kirmizi-beyazli ekip, geride kalan 14 müsabakada 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 9 yenilgi aldi. Söz konusu maçlarda 15 gol atan Sivasspor, aglarinda ise 29 gole engel olamadi.

Kaynak: İHA