Samsunspor Genel Menajeri Aztopal Açiklamasi 'Hedefimiz Ister Ilk Ikiden, Isterse Play-Off'tan Süper Lig'e Yükselmek'

TFF 1. Lig ekiplerinden Yilport Samsunspor'un Genel Menajeri Mustafa Aztopal, " Iddiali takimlardan biri olacagiz ve hedefimiz ister ilk ikiden, isterse play-off'tan Süper Lig'e yükselmek." ifadesini kullandi.

Aztopal, yaptigi yazili açiklamada, yeni sezon hazirliklarina 30 Haziran'da Samsun'da basladiklarini, ardindan 6-18 Temmuz tarihlerinde Kayseri Erciyes Yüksek Irtifa Kamp Merkezi'nde çok güzel ortamda verimli bir ilk etap kamp dönemi gerçeklestirdiklerini anlatti.

Transfer çalismalari hakkinda da bilgi veren Aztopal, söyle devam etti:

"Bir sag bek oyuncusu ile prensip anlasmasina vardik. Takimimiza bir stoper, bir forvet ve bir de sag kanat oyuncusu katmayi planliyoruz. Baskanimiz Yüksel Yildirim ile istisare yaparak transfer sürecini yürütüyoruz. Rakiplerimizin tabiri caizse çilgin ücretler ödeyerek transfer yaptiklarina sahit oluyoruz. Transfer piyasasi gerçekten normal rakamlarin çok üzerinde seyretmekte. Bu ortamda su ana kadar son derece dengeli transfer politikasi yürüttük. Bundan sonra da gerçeklestirecegimiz transferlerin gerek bütçe gerekse takima direkt katki saglamalari anlaminda etkili ve yerinde transfer olacagina inancimiz tamdir."

Özellikle sosyal medyada oyunculari Brice Dja Djedje hakkinda çikan haberlere de açiklik getirmek istedigini belirten Aztopal, "Djedje, ailesel nedenleri ön planda tutarak Samsunspor'dan ayrilmak istedigini yönetime bildirdi. Djedje ve esi bebek bekliyor. Esi çocuklarini burada büyütmek istemedigini belirtmis. Djedje de arada kaldigini fakat ailesinin karar almasinda ana etken oldugunu bize bildirdi. Oyuncumuz kamp sürecinde içinde bulundugu durumdan ötürü bir iki takim arkadasiyla problem yasadi. Bu durumun takim ortami açisindan saglikli olmadigini da gözlemledik. Djedje ile kulüp olarak bir problemimiz yok. Kendisinin kulüpten alacak sorunu da yok ama aldigi karari saygiyla karsiliyoruz. Baskanimiz ve Samsunspor Futbol Kulübü AS, bu konu ile ilgili yakin zamanda degerlendirme yapacaktir." açiklamasinda bulundu.

Aztopal, geçen sezon önemli bir firsati kaçirdiklarini vurgulayarak, sunlari kaydetti:

"Bu sezon en az 8-9 takimin yükselme yarisinin içinde olacagini görüyoruz. Hocamiz Mehmet Altiparmak geriye oyunu sevmeyen, hücuma yönelik oyunu benimseyen ve oyuncularini bu açindan son derece pozitif sekilde motive eden bir hoca. Samsunspor taraftarina seyir zevki verecek ve heyecanlandiracak bir futbol oynayacagimizi simdiden görebiliyoruz. Transferlerimizi Gerede kampinin bitimine kadar tamamlamak istiyoruz. Iddiali takimlardan biri olacagiz ve hedefimiz ister ilk ikiden, isterse play-off'tan Süper Lig'e yükselmek. Taraftarimizla bulusmak da çok anlamli bir hal alacak. Stadimizda onlarin destegini hissetmek bizim için çok büyük motivasyon unsuru olacak."

Kaynak: AA