Samsunspor, Alaaddin Okumus'u Kiraladi

SAMSUN – TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Süper Lig ekibi Sivasspor’dan sag bek Alaaddin Okumus ile 1 yillik anlasmaya vardi.

Yaz transfer döneminin en hizli takimlarindan olan Samsunspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Kirmizi-beyazlilar son olarak kontrati Sivasspor’da bulunan sag bek Alaaddin Okumus ile 1 yillik kiralik anlasmaya vardi. Okumus, böylece Samsunspor’un bu sezon transfer ettigi 13. futbolcu oldu.

Samsunspor’dan yapilan açiklamada, “Kulübümüz, Sivasspor’dan Alaaddin Okumus ve kulübü ile 1 yillik geçici transfer kapsaminda anlasmaya varmistir. Camiamiza hayirli olmasini dileriz” denildi.

Samsunspor bu transfer sezonunda Alaaddin Okumus’un yani sira Fatih Karagümrük’ten kaleci Aykut Özer, Adana Demirspor’dan orta saha Hasan Kiliç, Adana Demirspor’dan Mehmet Akyüz, FK Partizani’den kanat forvet Eraldo Çinari, Etimesgut Belediyespor’dan sol bek Hüseyin Öztürk, Büyüksehir Belediye Erzurumspor’dan kenar forvet Brahim Darri, Eyüpspor’dan kaleci Alp Tutar, Ankara Keçiörengücü’nden sol bek Soner Gönül, Bursa Yildirimspor’dan sol açik Furkan Fehmi Günes, Ankaraspor’dan sag bek Ali Ülgen, B. B. Erzurumspor’dan Osman Çelik ve FK Partizani’den sol bek Esin Hakaj’i transfer etti.

Alaaddin Okumus geçen sezon Sivasspor ile 4 Süper Lig maçina çikarken, Ümraniyespor ile ise 15 maça çikip, 6 asist yapma becerisi göstermisti.

Kaynak: İHA