Kocaelispor, Kovid-19 Tedavisi Süren Teknik Direktör Akçay Ile Devam Etmek Istiyor

Kulüp Baskani Engin Koyun:'Zor günde ahde vefali bir kulübüz. Ben de olaylara böyle bakiyorum. Hoca bizi sampiyon yapmis ama Allah'tan gelen bir hastalik var. Bu hastaliginda onu yüz üstü birakip ikinci bir hamle yapmak bize yakismaz' 'Hocamiz yataginda bile takimi takip ediyor, akli fikri burada. Sagligi da iyiye gidiyor. Türk futboluna ve Kocaelispor'umuza uzun yillar hizmet edecegini düsünüyoruz'

YUNUS HOCAOGLU - TFF 1. Lig'in yeni ekiplerinden Kocaelispor'un kulüp baskani Engin Koyun, teknik direktör Mustafa Resit Akçay'in yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisi sürecinin devam ettigini belirterek, kendisiyle uzun yillar birlikte çalismak istediklerini söyledi.

Yesil-siyahli ekip, Erzurum'un Palandöken Dagi eteklerindeki Yüksek Irtifa Kamp Merkezi'nde sezon hazirliklarinin ilk etabini tamamladi.

Kulüp baskani Engin Koyun, AA muhabirine yaptigi açiklamada, teknik direktör Mustafa Resit Akçay'in saglik durumunun iyiye gittigini söyledi.

Akçay'in Kocaelispor'un TFF 1. Lig'e çikmasinda büyük katkilarinin oldugunu belirten Koyun, "Mustafa Resit hocamiz basarilara, sampiyonluga ulasmis kiymetli bir hocamiz ve çok iyi bir insan. Insani yönü ve tecrübesiyle bizim sampiyonlugumuzda çok emegi ve katkisi oldu." dedi.

"Hocamiz iyi bir teknik heyete sahip ve birbirinden kiymetli hocalari var. Bunlar birçok kulüpte çok ciddi anlamda basarilara imza atmis, Avrupa tecrübesi olan hocalar." diyen Koyun, su anda bu ekibin takimin basinda oldugunu aktardi.

Koyun, "Mustafa hocamizla su anda yolumuza devam ediyoruz. Zor günde ahde vefali bir kulübüz. Ben de olaylara böyle bakiyorum. Hoca bizi sampiyon yapmis ama Allah'tan gelen bir hastalik var. Bu hastaliginda onu yüz üstü birakip ikinci bir hamle yapmak bize yakismaz. Iyi bir ekibi var ve o ekip onun yoklugunu aratmiyor." diye konustu.

- "Hocamiz iyi bir insan ve müthis sorumluluk sahibi"

Akçay'in hastalik sürecinde de takimi yakindan takip ettigini anlatan Engin Koyun, "Hocamiz yataginda bile takimi takip ediyor, akli fikri burada. Sagligi da iyiye gidiyor. Türk futboluna ve Kocaelispor'umuza uzun yillar hizmet edecegini düsünüyoruz." degerlendirmesinde bulundu.

Engin Koyun, TFF 2. Lig play-off finalinde Sakaryaspor ile oynanan karsilasmada, Akçay'in oksijen tüpü ile yedek kulübesinde yer alarak takimini takip ettiginin hatirlatilmasi üzerine, sunlari kaydetti:

"10 yillik hazirladigimiz projeyi birlikte yaptik. Altyapi denince çok mutlu oldu. Hocamiz iyi bir insan ve müthis sorumluluk sahibi, bu çok önemli. Oksijen tüpüyle yedek kulübesinde takiminin arkasinda olmasi, aslinda çok önemli bir mesaj ve fedakarliktir. Onlar hep benim gözümün önünde. O gün bizim zor günümüzde yanimizda olan hocamizin bu zor gününde yaninda olmamiz lazim diye düsünüyorum."

Kaynak: AA