Joher Khadim Rassoul Açiklamasi 'Ligi Üçüncü Sirada Bitirmek Istiyoruz'

Bolu’da yeni sezon hazirliklarini sürdüren Adana Demirspor’da Senegalli stoper Joher Khadim Rassoul açiklamalarda bulundu. Ligi 3. sirada bitirmek istediklerini söyleyen ve yetenegine güvendigini belirten Rassoul, Senegal’de Adana Demirspor’un birçok kisi tarafindan takip edildigini ifade etti.

Mavi-lacivertli ekibin Bolu kampi sürüyor. Antrenmanda sorulari yanitlayan takimin Senegalli stoperi Joher Khadim Rassoul, geçen sezon çok çalistiklarini ve sanslarinin da yardimiyla Süper Lig’e çiktiklarini söyledi.



"Futbol özgüven isidir"

Stoper veya orta sahada oynayabildigini belirten Rassoul, "Gençken çok farkli mevkilerde oynadim. Benim için hangi mevkide oynadigim fark etmiyor. Hocamiz nerede oynatmak isterse orada oynayabilirim. Yetenegime güveniyorum. Ben yetenegime güveniyorum ve mevki fark etmeksizin oynayabilirim. Futbol biraz özgüven isidir. Özgüveninizi göstererek sahada performansinizi gösterebilirsiniz" diye konustu.



"Çok çalisiyoruz"

Süper Lig hedeflerinden bahseden Senegalli stoper, "En azindan üçüncü olarak bu sezonu bitirmek istiyoruz. Kendimize güvenimiz var, inaniyoruz. Çok çalisiyoruz bunun için. Umarim çok güzel bir sezon olacak" ifadelerini kullandi.

"Bu sezon çok güzel baslayacagiz"

Mario Balotelli, Belhanda, Assombalonga gibi transferlerin takima büyük katki saglayacagini belirten Joher Khadim Rassoul, "Büyük transferler yaptik bu sezon. Takim üzerinde bu isimlerin çok büyük bir etkisi olacagina inaniyorum. Bu sezon çok güzel baslayacagiz. Geçen sezon ne yazik ki korona virüs nedeniyle seyircisiz oynadik. Ama bu sezon yüzde 50 de olsa taraftar destegimiz olacak. Bu bize motivasyon olarak etkileyecek. Insallah güzel olacak" dedi.



"Adana’yi çok seviyorlar"

Senegal’de birçok insanin Adana Demirspor’u ve Adana’yi takip ettigini vurgulayan Rassoul, "Benden dolayi ülkemdeki bir çok insan Adana Demirspor’u ve Adana’yi takip ediyor. Her maçimizi izlerler. Ben de her gittigimde yanimda forma götürüyorum. Adana’yi genel olarak çok seviyorlar. Hepimiz burada bir aileyiz. Herkes gibi ben de ne yapiyorsam takimim için yapiyorum. Kisisel hedefim olarak ligi ilk 3’te bitirmeyi hedefliyorum" seklinde konustu.

Fenerbahçe maçi için de konusan Rassoul, maç için çok çalistiklarini ve kazanmayi arzuladiklarini söyledi.

Kaynak: İHA