Fenerbahçeli Olimpik Sporculara Ailelerinden Destek

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlari'nda mücadele edecek Fenerbahçeli sporcularin aileleri, paylastiklari video ile sporculara destek verdi.

Sari-lacivertli kulübün sosyal medya hesabindan, sporculara destek olmak amaciyla ailelerinin duygu dolu mesajlari paylasildi.

Türkiye'yi olimpiyatlarda temsil edecek her 5 sporcudan 1'inin Fenerbahçe'de yer aldigi belirtilen açiklamada, Tokyo'ya en fazla sporcunun sari-lacivertli camiadan gönderildigi vurgulandi.

Sari-lacivertli sporcularin 6 bransta 22 kisi ile madalya mücadelesi verileceginin ifade edildigi açiklamada, sunlar kaydedildi:

"Ülkemiz adina bunun karsiligi bizim için sonsuz bir gurur, essiz bir onur, paha biçilemez bir degerdir! Bu yolda, kulübümüzün ve sporcularimizin yanindaki en önemli desteklerden biri de yeri gelip günlerce çocuklarini, ailelerini görmeyen, yeri gelip üzüntülerine ortak, sevinçlerine umut olan, kalbi, ruhu her zaman onlarin yaninda olan sporcularimizin kiymetli aileleridir! Simdi söz onlarin! Olimpik sporcularimizin ailelerinden sporcularimiza basari inanci mesajlarini tüm Türkiye ile paylasiyoruz! Hepsine sonsuz tesekkür ediyoruz! Ülkemiz adina 2020 Tokyo Olimpiyatlarinda yer alacak tüm sporcularimiza sesleniyoruz: Gurur dolu bayragimiz, ay yildizimiz, ellerinizde yükselecek biliyoruz!"

Kaynak: AA