Spor Federasyonlarindan Kurban Bayrami Mesaji

Spor federasyonlari, Kurban Bayrami nedeniyle mesaj yayimladi.

Türkiye Basketbol Federasyonu yayimladigi bayram mesajinda, "Bayram coskusunun mesafeleri astigi, saglikli ve huzurlu bir bayram dilegiyle... Kurban Bayrami'miz kutlu olsun." ifadelerini kullandi.

Türkiye Voleybol Fedederasyonun mesajinda ise "Ülkemizin ve tüm Islam aleminin Kurban Bayrami'ni en içten dileklerimizle kutlar, mutlu, huzurlu ve saglikli nice bayramlar dileriz." denildi.

Türkiye Hentbol Federasyonu da "Saglikli, mutlu, huzurlu bir bayram geçirmeniz dilegiyle, Kurban Bayrami'niz kutlu olsun." paylasiminda bulundu.

Türkiye Güres Federasyonu Baskani Musa Aydin, Kurban Bayrami'nin ülkeye birlik, beraberlik, sevgi, baris, kardeslik ve huzur getirmesini diledi.

- Diger federasyonlar

Türkiye Judo Federasyonu da "Ekmegimizi, soframizi; sevincimizi, birlik ve beraberligimizi paylasacagimiz; kardesligimizi en sicak duygularla hissedecegimiz Kurban Bayrami'miz mübarek olsun.. Sevdiklerimizle saglikli, huzurlu, mutlu daha nice bayramlar geçirmek dilegiyle." seklinde bayrami kutladi.

Türkiye Eskrim Federasyonu; "Iyilik ve güzelliklerle dolu, nice mutlu bayramlar dileriz... Her sene bugünlere, saglik ve huzurla kavusmak dilegiyle 'Kurban Bayrami' mübarek olsun." paylasiminda bulundu.

Türkiye Hokey Federasyonu Baskani Sadik Karakan, "Kurban Bayramimiz mübarek olsun. Tüm Islam aleminin Kurban Bayramini kutlar, bu mübarek bayramin tüm insanliga saglik, baris ve huzur getirmesini temenni ederim." ifadelerini kullandi.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu, Türkiye Okçuluk Federasyonu, Türkiye Badminton Federasyonu, Türkiye Yelken Federasyonu ve diger spor federasyonlari da yayimladiklari mesajlarla Kurban Bayrami'ni kutladi.

Kaynak: AA