GÜNDEM ÖZETI / 20 Temmuz 2021

ANADOLU AJANSI.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, bayram namazini Lefkosa'daki Hala Sultan Camisi'nde kilacak. Erdogan, Kibris Baris Harekati'nin 47'nci yil dönümü dolayisiyla düzenlenecek Baris ve Özgürlük Bayrami kutlamalari ile toplu açilis ve temel atma törenlerine katilacak.

(Lefkosa)

YASAMA YÜRÜTME SIYASET

1- Çevre ve Sehircilik Bakani Murat Kurum, Sahil Camisi'nde bayram namazini kilacak, Muradiye beldesini ziyaret edecek, Tepebasi, Ballidere, Asmaliirmak bölgelerinde incelemede bulunacak, Güneysu'da sürdürülen çalismalari inceleyecek ve bayram ziyareti gerçeklestirecek.

(Rize/05.37-14.30)

GÜNCEL

1- Dünya genelinde Kovid-19'a iliskin gelismeler takip ediliyor.

SPOR

1- Galatasaray, UEFA Sampiyonlar Ligi'nde PSV ile yapacagi 2. eleme turu ilk maçi için Hollanda'nin Eindhoven kentine gidecek.

- Galatasaray Teknik Direktör Fatih Terim ile bir oyuncu, PSV Stadi'nda basin toplantisi düzenleyecek. Sari-kirmizili takim PSV maçi öncesi son antrenmanini PSV Stadi'nda gerçeklestirilecek.

- PSV Teknik Direktörü Roger Schmidt ve bir oyuncu, PSV Stadi'nda basin toplantisi düzenleyecek. PSV Eindhoven, karsilasma öncesindeki son antrenmanini PSV Stadi'nda yapacak.

(Istanbul/11.30/Eindhoven/19.30/20.00/17.30/18.00)

2- UEFA Sampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda 6 maç oynanacak.

3- UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turunda, 4 maç oynanacak.

***

Anadolu Ajansinin yayimladigi haber, görüntü, fotograf ve internet ile wap için olusturdugu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafindan hiçbir sekilde kullanilamaz. Abonelerimiz de sözlesme kapsami disinda bu yayinlari çogaltamaz, baska kurum ve kuruluslara aktaramaz. Aykiri davrananlar hakkinda hukuki ve cezai her türlü basvuru hakkimiz saklidir.

Kaynak: AA