Yildirim Yaz Spor Okullari Basliyor

Yildirim’in, ‘spor sehri’ kimligini güçlendirecek yatirimlari bir bir hayata geçiren Yildirim Belediyesi, çocuklara ve gençlere yönelik projeleri önceliyor.

Bu kapsamda çocuklarin bedensel ve zihinsel gelisimleri için 10 tesiste 14 farkli bransta ‘Yaz Spor Okullari’ni düzenleyecek olan Yildirim Belediyesi, ilçedeki minikleri sporla bulusturmayi hedefliyor. 3-14 yas grubunun katilabilecegi ‘Yaz Spor Okullari’nda 10 tesiste, Cimnastik, Voleybol, Kick Boks, Futbol, Basketbol, Karate, Yüzme, Tenis, Badminton, Boks, Güres, Masa Tenisi, Tekvando, Satranç olmak üzere 14 bransta uzman antrenörler esliginde egitimler verilecek. 3 dönem sürecek olan Yaz Spor Okullari 5 Temmuz’da baslayacak olup 7 Eylül’de bitecek.

‘Yaz Spor Okullari’ kapsaminda voleybolda 7-14 yas arasi kiz çocuklara Naim Süleymanoglu Spor Kompleksi’nde pazartesi çarsamba ve cuma günleri, cimnastikte4-9 yas arasi çocuklara Naim Süleymanoglu Spor Kompleksi’nde sali, persembe cumartesi ya da pazartesi çarsamba cuma günleri, basketbolda 7-14 yas arasi çocuklara yine Naim Süleymanoglu Spor Kompleksi’nde sali persembe ve cumartesi günleri, teniste 7-14 yas arasi çocuklara Yunus Emre Spor Kompleksi’nde pazartesi, çarsamba ve cuma günleri, satrançta 6-14 yas arasi çocuklara Naim Süleymanoglu Spor Kompleksi’nde sali, persembe ve cumartesi günleri, taekwondoda 7-14 yas arasi çocuklara Naim Süleymanoglu Spor Kompleksi’nde pazartesi, çarsamba ve cuma günleri, masa tenisinde 7-14 yas arasi çocuklara Naim Süleymanoglu Spor Kompleksi’nde pazartesi, çarsamba ve cuma günleri, karatede 7-14 yas arasi çocuklara Naim Süleymanoglu Spor Kompleksi’nde sali, persembe ve cumartesi günleri, futbolda 6-14 yas arasi çocuklara Dr. Sadik Ahmet Spor Tesisi’nde pazartesi, çarsamba ve cuma günleri, badmintonda Yunus Emre Spor Kompleksi’nde sali, persembe ve cumartesi günleri, kick boksta Naim Süleymanoglu Spor Kompleksi’nde sali, persembe ve cumartesi günleri, boksta Naim Süleymanoglu Spor Kompleksi’nde Tesisi’nde pazartesi, çarsamba ve cuma günleri, güreste ise Naim Süleymanoglu Spor Kompleksi’nde Tesisi’nde pazartesi, çarsamba ve cuma günleri egitimler düzenlenecek olup yüzme bransinda her yastan vatandasa açik ve kapali yüzme havuzlarinda hizmet verilecek.

Farkli branslardan birçok sampiyonun ilçenin yüzünü güldürdügünü kaydeden Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, “Yildirim Belediyesi olarak tesislerimizde birçok sampiyon yetistirdik. Hala da sporcularimiz ilçemizi temsil etmek adina ciddi mesai harciyor. Bizler de evlatlarimiza elimizden gelen destegi sürdürmeye gayret gösteriyoruz. Elde edilen her basari önce evlatlarimizin sonra bütün Yildirim’in basarisi. Ancak sunu belirtmeliyim ki bizler Yildirim Belediyesi olarak yalnizca lisansli sporcu yetistirmiyor ayni zamanda ilçemizde spor yapmayan çocugumuz kalmasin diye bütün Yildirim’a hizmet verecek projeler ortaya koyuyoruz. Kis Spor Okullari ve Yaz Spor Okullari ile imkânimiz el verdigince bütün çocuklarimiza hizmet etmeye çalisiyoruz. Bununla da yetinmiyoruz yeni spor tesisleri açmak adina çalismalarimizi sürdürüyoruz. Önümüzdeki süreçte 3 tane daha spor tesisimiz insallah ilçemize kazandiracagiz. Bir ‘Spor Kenti Olarak Yildirim’i daha ileriye tasimak adina elimizden gelen çabayi gösterecegiz” dedi.

Kaynak: İHA