Vali, Çocuklarin Kendisiyle Top Oynama Istegini Yerine Getirdi

Ordu Valisi Tuncay Sonel, yaptigi ev ziyaretlerinde kendisinden tuttugu takimin formasini isteyen ve birlikte futbol oynama isteginde bulunan çocuklari kirmayarak, bu isteklerini yerine getirdi.

Kendisinden tuttugu takimin formasini isteyen ve birlikte futbol oynama isteginde bulunan çocuklarla 19 Eylül Stadi’nda bir araya gelen Vali Tuncay Sonel, çocuklara söz verdigi formalarini kendi elleri ile teslim etti ve birlikte maç yapma isteklerini de yerine getirdi.

Çocuklara formalarini ve spor ayakkabilarini kendi elleriyle giydiren Vali Tuncay Sonel, Gençlik Spor Müdürü Mustafa Genç, Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi Ordu Sube Baskani Nurettin Korkmaz ile birlikte 19 Eylül Stadi’nda çocuklarla maç yaparak, onlarin heyecani ve mutluluklarina ortak oldu.

Gerçeklestirilen etkinlikle ilgili açiklamada bulunan Vali Sonel, “Çocuklarimizi, gençlerimizi önemsiyoruz. Mümkün oldugunca onlarin isteklerini yerine getirmeye çalisiyoruz. Daha önce de 2 bin 112 yetim öksüz çocugumuzun, gencimizin isteklerini yerine getirmistik. Bugün de yapmis oldugum ev ziyaretlerinde tuttuklari takimlarin formasini isteyen ve birlikte maç yapma isteginde bulunan çocuklarimizin, gençlerimizin bu isteklerini yerine getirdik. Onlar da biz de çok mutlu olduk. Çocuklarimizin, gençlerimizin yüzlerindeki gülümsemenin sebebi olabilirsek ne mutlu bize” diye konustu.

Düzenlenen etkinlikte çocuklarini yalniz birakmayan sehit aileleri ve gaziler de Vali Tuncay Sonel’e tesekkür ederek, “Çocuklarimizin bu aninin heyecani ile gözlerine uyku girmedi. Çok mutlu oldular. Allah razi olsun Sayin Valimizden” seklinde konustular.

Kaynak: İHA