Turgutlu Belediyespor Kadin Voleybol Takimi Ilk Kez 2. Lig'de

Bölgesel Ligde mücadele eden Turgutlu Belediyespor Kadin Voleybol Takimi bu sezonda tarihinde ilk kez 2. Ligde oynayacak.

Bu yil ilk kez Bölgesel Ligde mücadele eden Turgutlu Belediyespor Kadin Voleybol Takimi bir ilke daha imza atti. Belediyespor Kadin Voleybol Takimi 2021 - 2022 sezonunda Turgutlu’yu ilk kez 2. Ligde temsil edecek. Sezon öncesi hazirliklarina baslayan Belediyespor Kadin Voleybol Takimi bir üst ligde mücadele edecek olmanin heyecanini yasiyor. TVF 2. Lig fikstürü ise önümüzdeki günlerde açiklanacak.

Turgutlu Belediyespor Kadin Voleybol Takimi Antrenörü Erdal Kurç, “Takim olarak 2. Ligde ilk kez mücadele edecek olmanin heyecan ve mutlulugunu yasiyoruz. Motivasyon ve istek olarak 2. Lige haziriz. Genç, dinamik ve hirsli bir takimiz. Basarili bir sezon geçirmek için hazirliklarimiza simdiden basladik. Sezon boyunca en iyi sekilde mücadele ederek güzel sonuçlar elde edecegimize inaniyoruz” dedi.

Turgutlu Belediye Baskan Yardimcisi ve Belediyespor Asbaskani Firat Honaz ise, “Sporun her bransina yaptigimiz yatirim ve genç sporcularimiza göstermis oldugumuz destek bölgesel, ulusal ve uluslar arasi arenada Turgutlu’muzun adini gururla tanitiyor. Kadini hayatin her alaninda destekliyor ve kadin sporcularimizin basarilariyla övünç duyuyoruz. Kadin Basketbol Takimimizin ardindan Kadin Voleybol Takimimiz da kuruldugu günden bu yana ilk defa ulusal bir ligde Turgutlu’muzu temsil edecek. Sporcularimiza ve teknik ekibimize bu sezonda oynayacagi tüm karsilasmalarda simdiden basarilar diliyorum. Takimimiza inaniyor ve güveniyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA